Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Εταιρεία υπόσχεται καλό καιρό στο γάμο σας για 150.000 δολάρια!

perierga.gr - Εταιρεία υπόσχεται καλό καιρό στο γάμο σας για 150.000 δολάρια!Η εταιρεία Oliver’s Travels προσφέρει στους πλούσιους πελάτες της μια καινοτόμα υπηρεσία γάμου – έναν πεντακάθαρο ουρανό χωρίς σύννεφα και βροχή! 


Για ένα ποσό της τάξης των 150.000 δολαρίων, η εταιρεία υπόσχεται να εξασφαλιστεί καθαρό μπλε ουρανό τη μέρα της τελετής. Και βέβαια δεν αλλάζει τον καιρό με κάποιο μαγικό τρόπο αλλά εντελώς επιστημονικά.

 Η ομάδα της, η οποία αποτελείται από πεπειραμένους μετεωρολόγους και πιλότους, αναλαμβάνει να πετάξει τα αεροπλάνα της εταιρείας πάνω από την περιοχή όπου θα τελεστεί ο γάμος και «ψεκάζει» τα σύννεφα με σωματίδια ιωδιούχου αργύρου που συμπυκνώνονται σε νερό, το οποίο πέφτει ως βροχή στο έδαφος.
Αυτό γίνεται μία εβδομάδα πριν από το γάμο για να είναι 100% σίγουρο ότι τη μεγάλη μέρα ο ουρανός θα είναι καθαρός και χωρίς σύννεφα. Αν και η εν λόγω τακτική δεν έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως, δεν αποτελεί κάτι το καινούριο αφού πρωτοεμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’40, ενώ χρησιμοποιήθηκε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Κίνας του 2008. Μέχρι στιγμής η εταιρεία την εφαρμόζει μόνο στη Γαλλία, αλλά στο μέλλον δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί και στη Μεγάλη Βρετανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου