Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Αποκάλυψη για το αντι-Qashqai της Renault

Σε περίπου ένα μήνα το νέο Renault Kadjar θα κάνει πρεμιέρα στο σαλόνι της Γενεύης για να ακολουθήσει μερικούς μήνες μετά το λανσάρισμά του στις ευρωπαϊκές αγορές. Στην ελληνική το περιμένουμε από τον Σεπτέμβριο και μετά, ενώ το γαλλικό SUV αναμένεται να δελεάσει μία μεγάλη μερίδα υποψήφιων αγοραστών που αναζητούν ένα κομψό μοντέλο με εκτός δρόμου δυνατότητες.


Το Kadjar μοιράζεται τα ίδια μηχανικά μέρη με το Nissan Qashqai, εξού και ορισμένες ομοιότητες. Ωστόσο, η χαρακτηριστική μάσκα με τα φώτα ημέρας σχήματος C, καθώς και το όμορφο πίσω μέρος, συνθέτουν ένα ελκυστικό σύνολο. Από το εσωτερικό ξεχωρίζει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, το σύστημα διασύνδεσης R-Link της εταιρείας, ενώ διακρίνεται και ο περιστροφικός διακόπτης για την τετρακίνηση (οι δικίνητες εκδόσεις θα περιλαμβάνουν το σύστημα Extended Grip για αύξηση της πρόσφυσης).
Για την ώρα η Renault δεν έχει δώσει πολλά τεχνικά στοιχεία πέρα από το μήκος του αμαξώματος (στα 4,45 m), την απόσταση από το έδαφος (στα 190 mm), το χώρο αποσκευών (στα 472 lt). Πάντως, θεωρείται δεδομένο πως η γκάμα των εκδόσεων θα είναι ίδια με του συγγενούς Qashqai, οπότε για την βενζίνη η βάση θα είναι ο turbo των 1,2 lt και για το πετρέλαιο αυτός των 1,5 lt. Περισσότερα θα έχουμε να πούμε τις επόμενες μέρες…


newsauto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου