Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Η πρώτη επέμβαση μείωσης πέους είναι γεγονός!

Η πρώτη επέμβαση μείωσης πέους είναι γεγονός –Το έκοψε» γιατί έμοιαζε με μπάλα του ράγκμπιΤο όνειρο πολλών ανδρών ήταν ο απόλυτος εφιάλτης για έναν 17χρονο από την Αμερική, ο οποίος είδε το γιγαντιαίο πέος του να καταστρέφει κυριολεκτικά τη σεξουαλική του ζωή. Ο νεαρός είχε ένα ασυνήθιστα μεγάλο μόριο που σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γιατρών που ανέλαβαν την περίπτωσή του θύμιζε… μπάλα του ράγκμπι.


Με μήκος 18 και διάμετρο 25,4 εκατοστά το πέος του «προικισμένου» νεαρού αποτελούσε τεράστιο πρόβλημα όχι μόνο για τη σεξουαλική του ζωή αλλά για τις καθημερινές του δραστηριότητες, καθώς ο ίδιος αδυνατούσε να «χωρέσει» τα προσόντα του μέχρι και στα ρούχα του. Ο πόνος λόγω βάρους ήταν τεράστιος, οι στύσεις συχνότατες και η δυνατότητα να κάνει σεξ αποτελούσε μακρινό όνειρο.
Έτσι, ο 17χρονος πήρε τη μεγάλη απόφαση να… πετσοκόψει το πέος του για να απαλλαχθεί από τον εφιάλτη που ζούσε. Εμφανίστηκε λοιπόν στους γιατρούς του Πανεπιστημίου της Νότιας Φλόριντα ικετεύοντας τους να βρουν μια λύση στο πρόβλημά του. «Μπορείτε να μικρύνετε το πέος μου;», ρώτησε ο νεαρός τον ουρολόγο Ραφαέλ Κάριον, ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του συναντούσε τέτοια περίπτωση.
Οι γιατροί αμέσως έδειξαν ενδιαφέρον για το παιδί, το οποίο όπως εξομολογήθηκε δεν έβλεπε καμία αλλαγή στο πέος του κατά τη διάρκεια της στύσης, πέρα του γεγονότος πως απλά γινόταν πιο σκληρό. Έψαξαν πολύ για να καταλήξουν στην τεχνική που θα ακολουθούσαν για να μικρύνουν το γιγαντιαίο αυτό πέος και κατέληξαν σε αυτή για την αντιμετώπιση της νόσου  Peyronie. Η εγχείρησε κύλισε ομαλά, ο νεαρός νοσηλεύτηκε μόλις δύο ημέρες στο νοσοκομείο και έκτοτε ζει μια φυσιολογική ζωή.
«Το πέος του είναι πλέον λίγο πιο μεγάλο σε μήκος και πάχος από ότι ένα φυσιολογικό», δήλωσε ο Κάριον, τονίζοντας πως σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει πλέον κάτι μη φυσιολογικό στη συγκεκριμένη περιοχή του 17χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου