Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

ΣΟΚ στο διαδίκτυο: Πέθανε για μια ...selfie!

ΣΟΚ στο διαδίκτυο: Πέθανε για μια ...selfie!Το τραγικό περιστατικό συνέβη...


στο Χιούστον των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Ένας νέος άνθρωπός, συνεπαρμένος από την μόδα της εποχής για παράξενες ή ακόμα χειρότερα επικίνδυνες selfie έτσι ώστε να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των φίλων από τα social media του στοίχισαν την ίδια του τη ζωή.

Έτσι, για μια έκθεση φωτογραφίας που ήθελε να λάβει μέρος, αφού είναι η τάση της εποχής, με το όνομα «Selfie Game 2014» του προξένησε σοβαρό τραυματισμό, ύστερα από ατύχημα, που ως αποτέλεσμα έχει να χάσει τη ζωή ο νεαρός Oscar Reyes.

Το θλιβερό περιστατικό συνέβη στις 2η Ιανουαρίου όταν ο Oscar Reyes προσπαθούσε να αυτο-φωτογραφηθεί ανεβασμένος σε μια πόρτα γυναικείων τουαλετών,, όταν αυτή έσπασε και ο ίδιος πέφτοντας χτύπησε το κεφάλι του.

Φορούσε ένα κοστούμι του «Sponge Bob» (Μπομπ σφουγγαράκης) και το ανέβασε στο Facebook, η φωτογραφία ήταν πολύ επιτυχημένη αφού κατόρθωσε να μαζέψει πάνω από 200 Like. 
Η αστυνομία δήλωσε ότι ο νέος πήγε στις γυναικείες τουαλέτες, στις 3 Ιανουαρίου το μεσημέρι, και καβάλησε μια πόρτα έτσι ώστε να φωτογραφήσει τον εαυτό του μέσα από τον καθρέφτη.

Η πόρτα όμως δεν άντεξε το βάρος του, και έσπασε με αποτέλεσμα πέφτοντας να τραυματιστεί στο κεφάλι του με τραγικό αποτέλεσμα να πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου