Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Σάλος! Στρατιώτες έριξαν 16χρονο παλαιστίνιο σε 2 μανιασμένα σκυλιά (Video)

Σοκ προκαλεί το βίντεο όπου στρατιώτες του ισραηλινού στρατού να βρίζουν και να βασανίζουν με δύο μανιασμένους σκύλους έναν 16χρονο Παλαιστίνιο.
Σάλος! Στρατιώτες έριξαν 16χρονο παλαιστίνιο σε 2 μανιασμένα σκυλιά (Video)


Το βίντεο καταγράφηκε τον Δεκέμβριο αλλά δόθηκε τώρα στη δημοσιότητα και εμφανίζει στρατιώτες του ισραηλινού στρατού να βρίζουν και να βασανίζουν με δύο μανιασμένους σκύλους έναν 16χρονο Παλαιστίνιο, τον Χαμζά Αμπού Μασέμ, ο οποίος ακούγεται να κραυγάζει, ζητώντας βοήθεια.
Σύμφωνα με μετάφραση της εφημερίδας Χααρέτζ, ένας άνδρας δίνει εντολή στο σκύλο να δαγκώσει τον ανήλικο, ο οποίος φέρεται να πετούσε πέτρες στους στρατιώτες. «Δάγκωσέ τον. Τώρα, ποιος είναι η κότα;», ακούγεται να λέει ο στρατιώτης.
Το βίντεο κυκλοφόρησε μέσω Facebook στην παγκόσμια διαδικτυακή κοινότητα από ένα υπερορθόξο πρώην μέλος της Κνεσέτ (ισραηλινή βουλή), τον Μάικλ Μπεν Άρι. Τίτλος της ανάρτησης: «Οι στρατιώτες δίνουν ένα μάθημα στον μικρό τρομοκράτη».
Το υλικό με το περιστατικό που έλαβε χώρα σε ουδέτερη ζώνη της Δυτικής Όχθης, μεταξύ της πόλης Μπέιτ Ουμάρ και του ισραηλινού παράνομου οικισμού Καρμέι Τζουρ, σύντομα «κατέβηκε» από το διαδίκτυο, ωστόσο, η ζημιά είχε γίνει.
Έρευνα διατάχθηκε για το περιστατικό, το οποίο έχει προκαλέσει κατακραυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου