Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Sex selfie stick: Να πώς μπορείτε να βγάλετε selfie ακόμα και τον... οργασμό σας!

Sex selfie stick: Να πώς μπορείτε να βγάλετε selfie ακόμα και τον... οργασμό σας!Μια νέα συσκευή που κατασκευάστηκε πρόσφατα ήρθε για να αποδείξει ότι η μανία των selfies δεν γνωρίζει εμπόδια...





Η μανία των selfies, όχι μόνο τώρα δικαιώνεται, αλλά επιπλέον αναβαθμίζεται και με υψηλή ανάλυση και ευκρίνεια, χάρη σε μια μικρή και φανταστική συσκευή, το «sex selfie stick», το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να κάνει το φαινομενικά ακατόρθωτο... Η νέα συσκευή έχει διττή λειτουργία, είναι ένας κομψός δονητής αλλά και κάμερα ταυτόχρονα, έτσι, οι γυναίκες που έχουν στην κατοχή τους το «μαγικό ραβδί» θα μπορούν ταυτόχρονα να απολαμβάνουν το σεξ και να βγάζουν selfie τον οργασμό τους!


Εκπρόσωπος της εταιρείας Lovehoney μίλησε για την νέα συσκευή, που το επίσημο όνομά της είναι Svakom Gaga Camera Vibrator και δήλωσε ότι: «η συσκευή επιτρέπει στους χρήστες να γνωρίσουν καθ' ολοκληρία το σώμα τους καθώς διαθέτει κάμερα που έχει την δυνατότητα να λαμβάνει εξαιρετικά σαφή πλάνα».

Επίσης, η συσκευή χάρη στην συμβατότητα που έχει με την εφαρμογή FaceTime της Apple δίνει την ευκαιρία να μοιραστεί κανείς τις «εμπειρίες» του με τον ή την σύντροφό του, τόσο από κοντά, όσο και από απόσταση πολλών χιλιομέτρων!

Η επαναστατική στον χώρο των selfies και όχι μόνο, συσκευή, κοστίζει 165 ευρώ και σύμφωνα με τα σχόλια των χρηστών στο διαδίκτυο διαθέτει τόσο ισχυρό φωτισμό που δεν της ξεφεύγει τίποτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου