Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Σοκ: Αυτός δεν είναι ο Αντρέας Λούμπιτς –Οι δημοσιογράφοι μπέρδεψαν το πρόσωπο [εικόνες]

Σοκ: Αυτός δεν είναι ο Αντρέας Λούμπιτς –Οι δημοσιογράφοι μπέρδεψαν το πρόσωπο [εικόνες]Αυτός ο νεαρός με το καπελάκι δεν είναι ο συγκυβερνήτης του Airbus. Είναι άλλος και οι δημοσιογράφοι βρήκαν το πρόσωπό του στο Facebook.


Πρόκειται για τον Andreas G., έναν Γερμανό μάγειρα, ο οποίος μένει στην Ελβετία. Είναι ο νεαρός που βλέπουμε με το καπελάκι. Η φωτογραφία του βρέθηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook και μοιράστηκε στα Μέσα όλου του κόσμου.

Ο μάγειρας έχει τη δυστυχία να έχει το ίδιο όνομα του συγκυβερνήτη. Ο ίδιος δηλώνει ότι θέλει να αφήσει την επικοινωνιακή καταιγίδα να περάσει. Μιλώντας στην εφημερίδα της Ελβετίας 20 Minutes Suisse, δήλωσε: «Δεν αντέδρασα σε όλα αυτά. Πίστεψα ότι η υπόθεση θα διαλευκανθεί γρήγορα γιατί το όνομα της οικογένειάς μου δεν είναι το ίδιο με αυτό του συγκυβερνήτη. Αυτό που με εκπλήσσει είναι ότι οι δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο παίρνουν μια είδηση μέσω ενός tweet».
Ο Andreas G. έκανε τον γύρο του κόσμου. Ολοι έψαχναν φωτογραφίες του πραγματικού Αντρέας, του συγκυβερνήτη, γιατί η σελίδα του στο Facebook είχε κλειδωθεί, μόλις το όνομά του έγινε γνωστό από τον Τύπο. Ας σημειωθεί ότι κανείς δεν γνωρίζει ποιος έκλεισε τον λογαριασμό του. Το ίδιο το Facebook; Οι συγγενείς του; Οι Αρχές;
Η μοναδική φωτό του πραγματικού Αντρέας, του συγκυβερνήτη, που έκανε από την πρώτη στιγμή τον γύρο του κόσμου είναι αυτή που τον δείχνει πάνω σε κάτι που μοιάζει με γέφυρα.

Χρειάστηκε να περάσουν τρεις ημέρες για να εμφανιστούν κι άλλες φωτό του συγκυβερνήτη-δολοφόνου. Προέρχονται από ένα σάιτ για δρομείς, το οποίο είχε φωτογραφήσει όλους τους συμμετέχοντες, και τον Αντρέας Λούμπιτς. Αυτό το σάιτ πούλησε προς 9 ευρώ τη μία όλες τις φωτό του συγκυβερνήτη που είχε τρέξει στον ημιμαραθώνιο της Φρανκφούρτης το 2010. 

Πηγή: Le Figaro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου