Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Πάει σύννεφο του ρουσφέτι στα κατεχόμενα ! 115 έποικους «βάφτισαν» Τ/κ τις τελευταίες 4 μέρες


Σε 115 άτομα δόθηκε η «υπηκοότητα» του ψευδοκράτους τις τελευταίες 4 ημέρες κατήγγειλε με γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος της συντεχνίας «δημοσίων υπαλλήλων» (KTAMS), Αχμέτ Καπτάν.








Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, στη δήλωσή του ο κ. Καπτάν αναφέρει ότι έχοντας υποπέσει σε πανικό πως θα χάσει τις «εκλογές», το κόμμα Εθνικής Ενότητας, όπως έκανε και στις προηγούμενες, δεν γνωρίζει όρια στην εκμετάλλευση των «κρατικών δομών». Δεν μπορούν να κοροϊδεύουν τον «λαό» διαψεύδοντας όσα γίνονται μπροστά στα μάτια του καθενός, σημείωσε.

Επικαλούμενες επιβεβαιωμένες πληροφορίες που έχει στα χέρια του, ο Αχμέτ Καπτάν τις τελευταίες 4 ημέρες δόθηκε η «υπηκοότητα» του ψευδοκράτους σε 115 άτομα. Τους έπαιρναν, υποστήριξε, τηλέφωνο στο σπίτι και στο «υπουργείο» (εσωτερικών) τους έδιναν δικαίωμα τίτλου ιδιοκτησίας σε οικόπεδο αυτοστέγασης ή βιομηχανικό. Επειδή, συνέχισε, δεν μπορούν να τα στριμώξουν στις εργάσιμες ημέρες, για να διεκπεραιώσουν τα «εκλογικά ρουσφέτια» το «υπουργείο εσωτερικών» θα παραμείνει ανοικτό 25 και 26 Μαίου, Σάββατο και Κυριακή.

Το ΚΕΕ, κατήγγειλε ο κ. Καπτάν, πηγαίνοντας ακόμη πιο μακριά, χρησιμοποιεί και μεθόδους που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί εδώ και 20 χρόνια. Το «υπουργείο οικονομικών» μέσω κονδυλίου για συγκεκριμένη βοήθεια, έδωσε επιταγή σε 13 άτομα. Ήρθε επιτέλους η ώρα να πει ο «λαός» στοπ στο ξεπούλημα, καταλήγει ο πρόεδρος της KTAMS, λέγοντας πως με την ψήφο τους θα δείξουν πως δεν είναι για πούλημα.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας οι συγκεντρωθέντες μοίραζαν «υπηκοότητες». Σε ανακοίνωση που αναγνώσθηκε εκεί, η συντεχνία των δασκάλων μιλά για προσπάθεια αποικιοποίησης του νησιού από το ΑΚΡ και τους εδώ συνεργάτες τους, που με αφορμή τις «εκλογές» μοιράζουν με ταχύτητα «υπηκοότητες».


newsit.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου