Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Οδοντόκρεμα από… σοκολάτα!!!

Perierga.gr - Οδοντόκρεμα από... σοκολάτα!!!
Μια νέα τεχνολογική ανακάλυψη έρχεται να ανατράψει ότι ξέραμε για την υγειινή των δοντιών! Ένας από τους βασικότερους εχθρούς των δοντιών, η αγαπημένη σοκολάτα, γίνεται σύμμαχος στην προστασία τους. Το φθόριο, που είναι βασικό συστατικό στις οδοντόκρεμες για περισσότερα από 100 χρόνια αντικαθίσταται τώρα από τη… σοκολάτα!!!




Πριν αναρωτηθείτε αν σοβαρολογούμε ή όχι δείτε τί ανακάλυψε μια εταιρεία στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, που παράγει μια οδοντόκρεμα χωρίς φθόριο. Η νέα οδοντόκρεμα λέγεται «Theodent» και σύμφωνα με την εταιρεία αναζωογονεί την επιφάνεια των δοντιών χρησιμοποιώντας μια ουσία που παράγεται από τη σοκολάτα. Ναί από αυτή την ίδια σοκολάτα που καταστρέφει τα δόντια μας.
Perierga.gr - Οδοντόκρεμα από... σοκολάτα!!!
Όπως φαίνεται, αυτό το εκχύλισμα κακάο είναι πιο αποτελεσματικό από το φθόριο στην καταπολέμηση και την πρόληψη της τερηδόνας και επιπλέον σκληραίνει το σμάλτο των δοντιών, κάνοντας τα λιγότερο ευαίσθητα στη φθορά.
Ειδικοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι το εκχύλισμα κακάο, γνωστό ως Rennou, θα αντικαταστήσει πλήρως το φθόριο ως ένα βασικό στοιχείο σε όλες τις οδοντόκρεμες.
Η παραδοσιακή οδοντόκρεμα Theodent διατηρεί τη γεύση μέντας, αλλά η έκδοση για τα παιδιά έχει γεύση σοκολάτα!!!

perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου