Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Προγνωστικά ποδοσφαίρου 17 Μαϊου

Φίλοι και φίλες του στοιχήματος καλό Σαββατοκύριακο ευχόμαστε, ευκαιρία για ξεκούραση αλλά και για κέρδη! Η στοιχηματική ομάδα του "365days-2blog" σας προτείνει τα σημεία για να πάμε ταμείο. Πάμε να δούμε τι έχει το σημερινό πλούσιο πρόγραμμα.



Νantes - Sedan : H Nantes απόψε με νίκη απέναντι στη υποβιβασμένη Sedan εξασφαλίζει και μαθηματικά την άνοδο της στη L1 της Γαλλίας. Βεβαίως η Νantes δεν είναι και ομάδα που εμπνέει αξιοπιστία καθώς είναι βασίλισσα στα under με 6 στα 7 στους τελευταίους της αγώνες. Ξέρει όμως να παίρνει τη νίκη με 1-0 και αυτό είναι που έχει σημασία. Επειδή όμως ο άσσος είναι πολύ χαμηλός δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να το παίζαμε under ή no goal. Βέβαια η Sedan απόψε θα παραταχθεί με πολλούς αναπληρωματικούς και η Nantes με ότι καλύτερο διαθέτει οπότε τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο εκτός από τη νίκη της Nantes.

Dijon- Arles: H Dijon διαθέτει μία από τις καλύτερες έδρες στη κατηγορία με goal/goal στα 8 από τα 10 της τελευταία παιχνίδια, τα 5 εξ αυτών ήταν over 3,5. Από την άλλη η "άσφαιρη" Arles έχει στα 4 τελευταία της παιχνίδια 4 under και no goal ενώ στη κατηγορία έχει τα περισσότερα under από κάθε άλλη ομάδα. Νομίζω ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι μία ισοπαλία θα βόλευε και τις δύο ομάδες.

Thun - St. Gallen: Με σύστημα 4-1-4-1 η Thun θα ψάξει κάτι καλό απέναντι στη φορμαρισμένη St. Gallen. Πολύ δύσκολο παιχνίδι, η τελευταία αναμέτρηση για τις δύο ομάδες στο 4' γύρο του πρωταθλήματος αλλά εμένα η St. Gallen μου εμπνέει εμπιστοσύνη και θα ποντάρω στο καλοπληρωμένο διπλό που κυμαίνεται γύρω στα 2.40. Να υπενθυμίσω ότι τα προηγούμενα 3 παιχνίδια ήταν under με δύο νίκες για την St. Gallen και μια ισοπαλία. Η St. Gallen αν και αντιμετωπίζει εχθρική διαιτησία στα τελευταία παιχνίδια θέλει απόψε να πάρει μία "κλειστή" νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας.   

FC Wil 1900 - Aarau: Η ποιότητα της Aarau είναι σε πολύ ψηλότερα επίπεδα από την αντίπαλο της γιαυτό και ποντάρουμε στο διπλό!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου