Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΠΑΟΚ στην εντατική!!!

Ο ΠΑΣάς κι… ο φουκαράς! Ο Εκπληκτικός ΠΑΣ Γιάννενα του προπονηταρά Χριστόπουλου επικράτησε με 0-1 μέσα στη Τούμπα, του ΠΑΟΚ που για την ώρα μοιάζει κλινικά νεκρός!









Ο ΠΑΟΚ άνευρος, χωρίς πλάνο, χωρίς κίνητρο, χωρίς τίποτα αν και ξεκίνησε πρώτος στα play-offs με 4 βαθμούς και ο ΠΑΣ με 0 βαθμούς, με δύο ήττες βλέπει το όνειρο του champions leauge να απομακρύνεται για ακόμα μια χρονιά, ενώ η ομάδα των Ιωννίνων με δύο ισάριθμες νίκες βρίσκεται στη πρώτη θέση της σχετικής βαθμολογίας και κλείνει το μάτι στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

Ο ΠΑΟΚ σπατάλησε ένα ημίχρονο χωρίς να κάνει ούτε μία αξιόλογη ευκαιρία, ο Καμαρά έστελνε την μπάλα στα περιστέρια, ο Εττό σκεφτόταν την σύνταξη, ο σαλπιγγίδης αρκέστηκε σε άσκοπα τρεχάματα και ο Αθανασιάδης πρέπει επειγόντως να βρει ένα ιερέα να τον ξεματιάσει.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο δικέφαλος μπήκε πιο δυνατά, άρχισε να πιέζει χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς ο ΠΑΣ ήταν καλά ταμπουρωμένος. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ πίεσε περισσότερο, ο Γεωργιάδης έριξε στο γήπεδο τους Βούκιτς, Ολίσε και Αποστολόπουλο. Απο τις αλλαγές μόνο ο Βούκιτς πίεσε και δημιούργησε ευκαιρίες ενώ ο Ολίσε φάνηκε πως ήρθε στη Ελλάδα για διακοπές και ο Αποστολόπουλος .... ούτε μία σέντρα δεν μπορεί να βγάλει!

ΠΑΣ… να μας τρελάνεις!

Ο Χριστόπουλος πέρασε στο παιχνίδι τον Ντε Βινσέτι στο 86 πριν τελειώσει το παιχνίδι και στο 88 μετά από εκτέλεση φάουλ του ιδίου ο αφύλαχτος Λίλα έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα του Γλύκου.

Ο ΠΑΣ νίκησε με τα δεύτερα τον ΠΑΟΚ, που πρέπει οπωσδήποτε να βρει ένα προπονητή ΑΜΕΣΑ που να επαναφέρει την ηρεμία στα αποδυτήρια του δικεφάλου. Και εγώ διερωτώμαι μήπως ο ΠΑΟΚ έχει το προπονητή που ψάχνει μπροστά του και δεν τον βλέπει; Μιλάω για τον Γιάννη Χριστόπουλο... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου