Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ντομίνγκος Πασιένσια ο νέος κόουτς του ΠΑΟΚ

Μετά από ένα μήνα αναζήτησης ο  ΠΑΟΚ πριν από λίγη ώρα έκλεισε το πιο σημαντικό θέμα για το σχεδιασμό της νέας σεζόν, αυτό του προπονητή. Σύμφωνα με πληροφορίες που, που συλλέξαμε πριν από λίγα λεπτά, ο Ιβάν Σαββίδης κατέληξε σε οριστική συμφωνία με τον Ντομίνγκος Πασιένσια και το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές των συμβολαίων και οι ανακοινώσεις.





Το όνομα του Ντομίνγκος ήταν μαζί με αυτά των Στέφενς και Καπαρός στην λίστα στην οποία είχαν συμφωνήσει Τσιστιακόφ-Βρύζας-Ζαγοράκης και πρότειναν στο Σαββίδη. Το πρωί ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έκανε την ύστατη προσπάθεια να έρθει σε συμφωνία με τον Στέφενς που ζήτησε όμως ένα απλησίαστο ποσό για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ (πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό φθάνει τα 2,5 εκ. ευρώ πάγιες απολαβές συν μπόνους που θα το ανέβαζαν στα 3 εκ.) με αποτέλεσμα να στραφεί στη λύση Ντομίνγκος, αφού πρώτα κάμφθηκαν κάποιοι ενδοιασμοί του Τσιστιακόφ.

Για τον Ντομίνγκος υπήρχε θετική εισήγηση από Σάντος και Κονσεϊσάο, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το κασέ του κυμαίνεται από 800.000 ευρώ έως 1 εκ. ευρώ.
Πιθανόν μαζί του στον ΠΑΟΚ θα έρθει και ο Ζοάο Κάρλος Κόστα που ήταν γυμναστής επί Σάντος στο “Δικέφαλο”, έχοντας αφήσεις εξαιρετικές εντυπώσεις, ενώ οι δυο τους δούλεψαν μαζί και στη Μπράγκα, την οποία οδήγησαν στον τελικό του Europa League το 2010-2011.
Ο Ντομίνγκος Πσσιένσια άρχισε την προπονητική καριέρα του στην β΄ ομάδα της Πόρτο, πέρασε από Λεϊρία και Ακαντέμικα πριν καταλήξει στη Μπράγκα που ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του. Πέρυσι δούλεψε στη Σπόρτινγκ και φέτος για λίγες εβδομαδες στη Λα Κορούνια.   

olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου