Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Παγκόσμια συγκίνηση για το 3 μηνών βρέφος που ταλαιπωρείται από ανθρώπινη «αυτανάφλεξη» [ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΌΝΕΣ]

Παγκόσμια συγκίνηση για το 3 μηνών βρέφος που ταλαιπωρείται από ανθρώπινη «αυτανΗ σύντομη ζωή του μικρού Ραχούλ από την Ινδία είναι γεμάτη άσχημες εμπειρίες, καθώς, το άτυχο μωρό, μόλις τριών μηνών, πάσχει από μια πολύ σπάνια περίπτωση ασθένειας που ονομάζεται «ανθρώπινη αυτανάφλεξη».




Το βρέφος έχει ήδη καλυφθεί στις φλόγες τέσσερις φορές και το σώμα του είναι γεμάτο σοβαρά εγκαύματα με τους γιατρούς και επιστήμονες να μην μπορούν να εξηγήσουν το γεγονός.

Η «ανθρώπινη αυτανάφλεξη» έχει παρατηρηθεί σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, ενώ οι όποιες ενδείξεις υπάρχουν για το τι την προκαλεί, όπως συγκεκριμένη διατροφή ή χρόνια κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ, δεν ταιριάζουν σε ένα μωρό τριών μηνών.

Οι γονείς του απελπισμένοι κάνουν έκκληση στην κυβέρνηση της Ινδίας να τους βοηθήσει με κάποιο τρόπο καθώς δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα νοσήλια..
Μάλιστα όταν ο άτυχος Ραχούλ βρέθηκε για πρώτη φορά στο νοσοκομείο δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν υπεύθυνους τους ίδιους τους γονείς του.

Πλέον, έπειτα από εβδομάδες νοσηλείας και θεραπείας στο νοσοκομείο Κιπλάουκ οι γιατροί έσωσαν εξιτήριο στο μικρό μη μπορώντας να βοηθήσουν περαιτέρω την κατάστασή του.





Πηγή:  iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου