Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

«Ο Χίτλερ έπαιρνε κοκαΐνη και είχε παραμορφωμένα γεννητικά όργανα»

«Ο Χίτλερ έπαιρνε κοκαΐνη και είχε παραμορφωμένα γεννητικά όργανα» Άγνωστες πτυχές της ζωής του Ναζί δικτάτορα Αδόλφου Χίτλερ φέρνει στη δημοσιότητα  ντοκιμαντέρ του National Geographic που βασίζεται σε επιστολές του προσωπικού του παθολόγου Theodor Morell.
Σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις ο αιμοσταγής ηγέτης των ναζί ήταν εθισμένος στην κοκαΐνη και έπασχε από βαριά μανιοκατάθλιψη.


Το ντοκιμαντέρ του National Geographic, με τίτλο «Nazi underworld», δημοσιοποιεί επιστολές του προσωπικού παθολόγου του Χίτλερ, ο οποίος υποστηρίζει πως ο ασθενής του έπασχε από μανιοκατάθλιψη, είχε παραμορφωμένα γεννητικά όργανα, ενώ υπέφερε και από τη νόσο του Πάρκινσον.

Προκειμένου να καταπολεμήσει όλα αυτά τα προβλήματα, έπαιρνε περισσότερα από 80 φάρμακα την ημέρα, τα οποία του τα χορηγούσε ο παθολόγος του, από τον οποίο είχε μια «αρρωστημένη» εξάρτηση.

Το ντοκιμαντέρ επισημαίνει ότι η ανάλυση του «κοκτέιλ» που έδινε ο Morell στον Χίτλερ, αποδεικνύει πως ο «εγκέφαλος» της ναζιστικής θηριωδίας έπασχε και από ηπατίτιδα, ενώ οι εκθέσεις αναφέρουν πως ο Χίτλερ έκανε συχνή χρήση κοκαΐνης.

Μάλιστα, ήταν τόσο εθισμένος, που χρησιμοποιούσε ακόμα και οφθαλμικές σταγόνες με το ναρκωτικό.
Οι εκθέσεις που επικαλείται το National Geographic, υποστηρίζουν επίσης πως ο Morell έκανε ενέσεις τεστοστερόνης στον Χίτλερ, ειδικά πριν τα ραντεβού του με την Εύα Μπράουν, καθώς, μεταξύ άλλων, δεν είχε λίμπιντο...

Από τα ίδια έγγραφα, προκύπτει πως ο Χίτλερ έπασχε από αρρωστοφοβία, ενώ είχε γίνει και χορτοφάγος λόγω των στομαχικών του προβλημάτων.

Όπως αναφέρει στο ντοκιμαντέρ ο καθηγητής ψυχιατρικής Nassir Ghaemi, η κατάχρηση που έκανε ο Χίτλερ στα φάρμακα, επιδείνωνε την διπολική διαταραχή που είχε, κάνοντας τον να γίνεται εγωμανής και σαδιστής.


Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου