Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας φέρεται να εκτέλεσε την ερωμένη του γιατί συμμετείχε σε ταινία πορνό

Για ποιο λόγο ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας φέρεται να έστειλε στο εκτελεστικό απόσπασμα την πρώην σύντροφο του

Ο  ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν έστειλε στο εκτελεστικό απόσπασμα την πρώην σύντροφο του και τραγουδίστρια, Χιόνγκ Σονγκ Γουόλ, καθώς και άλλα 11 μέλη του συγκροτήματος "Unhasu Orchestra", γιατί εμφανίστηκαν σε "ροζ" ταινία.
Σύμφωνα με την νοτιοκορεάτικη εφημερίδα "Chonsun Ilbo", ο 30χρονος Κιμ Γιόνγκ Ουν και η Σονγκ Γουόλ διατηρούσαν ερωτικές σχέσεις τα τελευταία 10 χρόνια, παρά τις αντιδράσεις του πατέρα του, και του γεγονότος ότι και οι δυο ήταν παντρεμένοι, με άλλους.
Φημολογείται επίσης ότι ο βορειοκορεάτης δικτάτορας παρευρέθηκε λίγες ημέρες πριν από την τραγική εκτέλεση σε συναυλία που έδωσε το συγκρότημα της αγαπημένης του, στην Πιονγιάνγκ. 
Όσοι εκτελέστηκαν, κατηγορήθηκαν από το καθεστώς ότι είχαν κινηματογραφήσει τους εαυτούς τους την ώρα που έκαναν σεξ, και έστειλαν τα βίντεο στις αγορές του εξωτερικού.
Επιπλέον, λέγεται ότι καταδικάστηκαν για κατοχή αντιγράφων της Βίβλου, ένα σοβαρότατο αδίκημα για μια αθεϊστική χώρα, όπως η Βόρεια Κορέα. Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή, οι οικογένειες των δολοφονημένων στάλθηκαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, κατηγορούμενοι για "συνέργεια" στο έγκλημα.
Μεταξύ άλλων, λέγεται ότι οι εκτελέσεις αυτές δείχνουν για μια ακόμη φορά τις έμμονες προσπάθειες εδραίωσης της εξουσίας του Κιμ Γιονγκ Ουν στην χώρα. Ειδικός στα θέματα της Βόρειας Κορέας δήλωσε στην βρετανική "Daily Telegraph" ότι "σίγουρα υπάρχει πολιτικό κίνητρο πίσω από τις εκτελέσεις.
Αν αυτά τα άτομα συμμετείχαν απλώς σε ταινία πορνό, τότε θα είχαν σταλεί στις φυλακές της χώρας και δεν θα τους εκτελούσαν  κατ' αυτόν τον τρόπο".
Το δημοσίευμα κάνει λόγο για 12 συνολικά εκτελέσεις μετά τη σύλληψη που πραγματοποιήθηκε στις 17 Αυγούστου.
Εμπλεκόμενη στις δολοφονίες φέρεται να είναι η Ρι Σο Γιου, νυν σύζυγος του ηγέτη, και επίσης  πρώην μέλος του συγκροτήματος. Ωστόσο, δεν υπάρχουν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν ότι η Σο Γιου ευθύνεται για την τραγωδία.
Πηγή: Telegraph

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου