Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Το ασύλληπτο ατύχημα πασίγνωστης τραγουδίστριας στη σκηνή: Της έφυγε το φόρεμα και βγήκαν σε κοινή θέα τα οπίσθια της [βίντεο]

Το ασύλληπτο ατύχημα πασίγνωστης τραγουδίστριας στη σκηνή: Της έφυγε το φόρεμα και βγήκαν σε κοινή θέα τα οπίσθιά της [βίντεο]Τα οπίσθια της πασίγνωστης τραγουδίστριας, εκτός από τις φωνητικές της ικανότητες, είχε τη δυνατότητα να θαυμάσει το κοινό κατά τη διάρκεια συναυλίας στον Νιου Τζέρσεϊ.




Ποια οπίσθια απόλαυσαν οι θεατές; Αυτά της Τόνι Μπράξτον της ερμηνεύτριας του γνωστού και αγαπημένου «Unbreak my heart».

Λίγο η κακιά η ώρα, λίγο το φόρεμα το οποίο προφανώς δεν είχε στερεωθεί καλά, λίγο ο έντονος χορός της τραγουδίστριας, ένα κομμάτι από το ρούχο της Τόνι Μπράξτον... υποχώρησε και ήρθε η αποκάλυψη: Τα οπίσθιά της βγήκαν σε κοινή θέα.

Η τραγουδίστρια έδειξε ψυχραιμία και συνέχισε κανονικά να ερμηνεύει τα κομμάτια της με τα οπίσθια στη φόρα. Τη λύση έδωσε ένας άνδρας ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή και προσέφερε στην Τόνι Μπράξτον το σακάκι του το οποίο με χαρά φόρεσε η τραγουδίστρια...



Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου