Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Ανώμαλη προσγείωση για ΠΑΟ και ΠΑΟΚ – Ηττες από Πανιώνιο και Παναιτωλικό αντίστοιχα

Ανώμαλη προσγείωση για ΠΑΟ και ΠΑΟΚ – Ηττες από Πανιώνιο και Παναιτωλικό αντίστοΜε δύο εκπλήξεις ξεκίνησε η δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα, καθώς, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός εμφανίστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών και γνώρισαν βαριές ήττες σε Αγρίνιο και Νέα Σμύρνη.


Ο Παναιτωλικός πήρε τους πρώτους πολύτιμους βαθμούς καθώς επικράτησε με 2 – 0 του «δικέφαλου του Βορρά», οι παίκτες του οποίου είχαν μάλλον το μυαλό τους στο Champions League,

Τα τέρματα των γηπεδούχων, που αγωνίσθηκαν χωρίς θεατές λόγω τιμωρίας, πέτυχαν οι Μπόγιοβιτς (27') και Μελισσάς (45'), ενώ στο 86' ο Καμαρά κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Κίτσιου, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Βάλτωσε στη Νέα Σμύρνη

Ο Παναθηναΐκός γνώρισε βαριά ήττα στη Νέα Σμύρνη από τον εντυπωσιακό Πανιώνιο με 3 – 0 δημιουργώντας νέο πονοκέφαλο σε τεχνικό τιμ και διοίκηση.
Τα γκολ των «κυανέρυθρων» πέτυχαν οι Αραβίδης (40'), Κολοβός (71') και Μαρινάκης (87' αυτογκόλ).

Βασίλισσα ξανά

Την πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα σημειώσε σήμερα η Βέροια, που επικράτησε εντός έδρας του ΟΦΗ με 2-0 σε αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Μοχάμεντ (67΄) και Μρντάκοβιτς (82΄). Ο Δασκαλάκης απέκρουσε πέναλτι του Μρντάκοβιτς στο 7ο λεπτό.


Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου