Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Αποθέωσαν τουρίστα στο αεροδρόμιο– Τον πέρασαν για τον Μεχία, το νέο απόκτημα του Εργοτέλη [εικόνα]

Αποθέωσαν τουρίστα στο αεροδρόμιο– Τον πέρασαν για τον Μεχία, το νέο απόκτημα το
Θα έχει να... λέει για την ελληνική φιλοξενία ένας τουρίστας που έφτασε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης». Μόλις πάτησε το πόδι του στο Ηράκλειο, αμέσως άνθρωποι γύρω του άρχισαν να πανηγυρίζουν, ενώ τον φωτογράφιζαν και του πρόσφεραν λουλούδια. Ομως είχε γίνει μία μικρή... παρεξήγηση.



Οι φίλαθλοι του Εργοτέλη περίμεναν την άφιξη του νέου αποκτήματος της ομάδας, του Αλβάρο Μεχία. Η καθυστέρηση της πτήσης του Ισπανού στόπερ, αλλά κυρίως η ομοιότητα ενός τουρίστα με τον ποδοσφαιριστή δημιούργησε το μπέρδεμα.

Κάποιοι ανυπόμονοι φίλοι της ομάδας έτρεξαν πάνω του μόλις τον είδαν. Για λίγα λεπτά ο «Μεχία» γνώρισε την αποθέωση, καθώς μέσα στη φασαρία τον πλησίασαν και οι υπόλοιποι οπαδοί, δημοσιογράφοι και φωτογράφοι αλλά και κάποιοι άνθρωποι του Εργοτέλη που κρατούσαν ανθοδέσμες για το νέο απόκτημα.

Η αστεία παρεξήγηση λύθηκε όταν ο τουρίστας ρώτησε τι συμβαίνει και απάντησε ότι δεν είναι ο Μεχία. Λίγα λεπτά αργότερα το σκηνικό επαναλήφθηκε, αυτή τη φορά με το σωστό άνθρωπο να γίνεται αντικείμενο λατρείας από τους φιλάθλους.


Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου