Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Ανόρθωση-ΑΕΛ 0-3: Παρέλαση!

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες αντιστάσεις η ΑΕΛ απέδρασε με τη νίκη από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» με τα γκολ των Σακέτι (7’), Καλουντζέροβιτς (20’) και Εντμάρ (44’). Απογοήτευσε η Ανόρθωση, χειροκροτήματα από τους φίλους της «Κυρίας» μόνο για τη μαχητικότητα των νεαρών της.




Οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος ταξίδεψαν στη Λάρνακα χωρίς εκπτώσεις στις απαιτήσεις τους. Η ΑΕΛ μπήκε δυνατά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και κατάφερε μέσα σε ένα ημίχρονο να «καθαρίσει». Η Ανόρθωση με αιχμή της γραμμής κρούσης τον Φοφάνα, απείλησε ελάχιστα και δέχθηκε τρία γκολ σε σαράντα πέντε λεπτά.

Ο Σακέτι στο 7’, ο Καλουντζέροβιτς στο 20’ και ο Εντμάρ στο 44’ διαμόρφωσαν το σκορ πρώτου μέρους.

Η ευάλωτη άμυνα των γηπεδούχων επέτρεψε στην ΑΕΛ να καρποφορήσει εις τριπλούν την υπεροχή της χωρίς να ανεβάσει ένταση και ρυθμό.

Η ισχνή βελτίωση της Ανόρθωσης στο δεύτερο μέρος δεν ήταν αποδοτική και η ΑΕΛ χωρίς να δυσκολευτεί σε κανένα σημείο κατάφερε με… συντήρηση δυνάμεων να αποδράσει με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

MVP: Ο Σακέτι βοήθησε σε μεγάλο βαθμό την ΑΕΛ.

UP: Η συνολική διαχείριση του αγώνα από την ομάδα του Πέτεφ.

DOWN: Η Ανόρθωση απογοητεύει τον κόσμο της και αγνοεί την ήττα από την 1η Φεβρουαρίου.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ: Στην ουσιαστική παρουσία της ΑΕΛ

Oι συνθέσεις:

Ανόρθωση: Κωνσταντίνου, Άντιτς, Μακρής, Δημητρίου (Λοϊζίδης 46’), Οικονόμου, Μπεσέρα, Φοφανά (Γκριγκαλαβίλι 62’), Αβραάμ, Λαΐφης, Θεοδώρου, Οχαγιόν (Κάλβο 73’)

ΑΕΛ: Ρομέρο, Σακέτι, Μοντέιρο, Εντμάρ (Οριόλ 46’), Νικολάου, Μπεμπέ (Οχένε 63’), Αϊρόσα, Καρλίτος, Ουόν, Ντεντέ, Καλουτζέροβιτς (Ινταμπντελάι 68’)

Διαιτητές: Χαράλαμπος Σκαπούλλης (Αθ. Ιωάννου, Χ. Χαραλάμπους), Χρ. Ηλία

Κίτρινες: Θεοδώρου/Αιρόσα



balla.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου