Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Επίθεση Κούλλη Νικολάου Προς Μουρατίδη : “Αθκιασερος ! Αδιάβαστος ! Ακαλαίσθητος Τηλεπρόσωπο Μιας Υποβαθμιζόμενης Κουλτούρας”

oksss
Τα “έχωσε” ο αυστηρός κριτής Νίκος Μουρατίδης για την σειρά “Μπρούσκο” ...




αποκλειστικά σε γνωστό κυπριακό site, τώρα όμως τα “ακούει” και απο τους συντελεστές της σειράς.

Μια σειρά που αγαπήθηκε στην Κύπρο και Ελλάδα με ψηλά νούμερα τηλεθέασης. Μια προσπάθεια για την οποία ο καλλιτεχνικός χώρος της Κύπρου είναι περήφανος , καθώς η μικρή οθόνη και οι κυπριακές παραγωγές ανεβαίνουν σκαλοπάτια και καταφέρνουν να κερδίσουν και το κοινό εκτός Κύπρου.

mourati

Το “Μπρούσκο” τα κατάφερε. Όμως υπάρχουν και κάποιοι που δεν το βλέπουν όπως την πλειοψηφία.

“Μα καλά είστε σοβαροί;;;; Άκουγα δεξιά κι αριστερά για μια καθημερινή σειρά του Ant1, το «Μπρούσκο», και τις τελευταίες ημέρες περιμένοντας να αρχίσει το δελτίο ειδήσεων έπεσα πάνω της. Και έμεινα αποσβολωμένος – να μην πιστεύουν τα μάτια μου αυτό που βλέπουν. Δεν το πίστευα αυτό που έβλεπα. Ήταν σαν Τούρκικο μεταγλωττισμένο” αναφέρει ο κριτής,Νίκος Μουρατίδης στο socialsita.com.cy.

Η απάντηση μέσα απο το άρθρο που αποκάλυψε το socialista , ήρθε με ένα σχόλιο του Κούλη Νικολάου, ηθοποιού της σειράς , η οποία σημειώνει τεράστια επιτυχία και την οποία εμπιστεύτηκε ένα μεγάλο κανάλι όπως ο ΑΝΤ1 Ελλάδος.

Ο Κούλλης Νικολάου έλυσε την σιωπή του και έδωσε την δική του απάντηση:  ”Αθκιασερος ! Αδιάβαστος ! Ακαλαίσθητος Τηλεπροσωπο μιας υποβαθμιζόμενης κουλτούρας που το σύστημα τον ξέβρασε και δεν ξέρει τη λέει και ως επίσης ψεύδεται !! Κύριε Μουρατιδη την παροιμία αλλού με τρώει και αλλού κνηθομαι την ξέρεις ;;;”

Ενώ στη συνέχεια συμπληρώνει “Α και για Χάρη της κουβέντας το Μπρουσκο εχει αναβαθμίσει την ελληνική καθημερινή σειρά σε σκηνοθεσία ερμηνείες και επίπεδο παραγωγής εχει υπεραγαπηθει από Ελλάδα και Κύπρο και θα παιχτει σε πολλές χώρες !!και ο κύριος Μουρατιδης που σου νεφκω που παεις!!”

“ Ο μόνος λόγος που απαντώ είναι γιατι νιώθω οτι προσβάλει την αισθητική των εκατοντάδων χιλιάδων τηλεθεατών που λατρεύουν το μπρουσκο μας !!!”  με αυτό κατέληξε ως τελευταίο σχόλιο ο γνωστός Κύπριος και αγαπημένος ηθοποιός, Κούλλης Νικολάου.

apoke

Πηγή: socialista.com.cy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου