Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Σούπερ Λίγκα: Υποβιβάστηκε ο Άρης - «Μάχη» για το πλασάρισμα ενόψει πλέι οφ

Σούπερ Λίγκα: Υποβιβάστηκε ο Άρης - «Μάχη» για το πλασάρισμα ενόψει πλέι οφΑτρόμητος, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης θα παλέψουν τις επόμενες τρεις αγωνιστικές για την καλύτερη «είσοδο» στα πλέι οφ


Από τον οριστικό υποβιβασμό του Άρη - για 3η φορά στην ιστορία του - στη Β΄ Εθνική σημαδεύτηκε η πρώτη ημέρα της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Μετά την ήττα από τον Εργοτέλη  (Άρης - Εργοτέλης 0-2) οι κιτρινόμαυροι πλέον έχασαν και τις τελευταίες μαθηματικές ελπίδες παραμονής στην πρώτη κατηγορία.

Αντίθετα η Βέροια κατάφερε να επικρατήσει της Ξάνθης (Βέροια - Ξάνθη 3-2) και ο Πλατανιάς να επιβληθεί του Λεβαδειακού (Πλατανιάς - Λεβαδειακός 2-0), και έτσι οι δύο ομάδες βαδίζουν «χέρι-χέρι» προς τη σωτηρία τους. 

O ΟΦΗ συνέχισε τις καλές εντός έδρας εμφανίσεις και νίκησε τον Ατρόμητο, ο οποίος έκανε βήματα πίσω στο καλύτερο πλασάρισμα ενόψει πλέι οφ. (ΟΦΗ - Ατρόμητος 2-0). 

Στη Νέα Σμύρνη, Πανιώνιος και Παναιτωλικός μοιράστηκαν από έναν βαθμό (Πανιώνιος - Παναιτωλικός 1-1). 

Στη μάχη των πλέι οφ ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα της Καλλονής (Παναθηναϊκός - Καλλονή 3-0) και  στην Τρίπολη, ο Αστέρας νίκησε τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στις καθυστερήσεις (Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 2-1). Το τριφύλλι έφτασε έτσι τους 62 βαθμούς και οι Αρκάδες τους 57.

Σήμερα, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα στη Ριζούπολης με τους γηπεδούχους να δίνουν μεγάλη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ λίγο νωρίτερα, ο ΠΑΣ φιλοξενεί στα Γιάννενα τον Πανθρακικό.

Συνοπτικά το πρόγραμμα των παιχνιδιών της 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ έχει ως εξής:

Τετάρτη 26/3


Βέροια-Ξάνθη 3-2
Πλατανιάς-Λεβαδειακός 2-0
Αρης-Εργοτέλης 0-2
ΟΦΗ-Ατρόμητος 2-0
Πανιώνιος-Παναιτωλικός 1-1
Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 2-1 
Παναθηναϊκός-ΑΕΛ Καλλονής 3-0 

Πέμπτη 27/3


ΠΑΣ Γιάννινα - Πανθρακικός (17:15)
Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ (19:30)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου