Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Το iPhone 6 έρχεται με... δύο οθόνες!

Καθώς, ως γνωστόν, η Apple κάθε Σεπτέμβριο παρουσιάζει τη νέα έκδοση του iPhone και καθώς ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα...


πληθαίνουν οι φήμες για τα χαρακτηριστικά της νέας ναυαρχίδας της αμερικανικής εταιρείας.

Σύμφωνα με την οικονομική ιαπωνική εφημερίδα Nikkei, η Apple δρομολογεί δύο εκδόσεις του iPhone 6, μία με οθόνη 4,7 ιντσών και μία με λίγο μεγαλύτερη που θα φθάνει τις 5,5 ίντσες.


Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η εταιρεία στην οποία αναθέτει η Apple την κατασκευή των iPhone, έχει ήδη ξεκινήσει την παραγωγή εξαρτημάτων, όπως αυτού με τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ μέσα στον Απρίλιο θα ξεκινήσει και η κατασκευή των οθονών.


Αλλες πληροφορίες που έγιναν γνωστές νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ήθελαν την Apple να αντικαθιστά τις γυάλινες οθόνες των iPhone με άλλες κατασκευασμένες από ζαφείρι. Οι νέες οθόνες κατασκευασμένες από ζαφείρι θα προσφέρουν στο iPhone 6, αλλά και στα υπόλοιπα gadgets της Apple τρία σημαντικά πλεονεκτήματα: απεμπλοκή από το Gorilla Glass και την Samsung, καλύτερη ποιότητα απεικόνισης και απίστευτη προστασία από γρατζουνιές. Το ζαφείρι είναι τόσο σκληρό υλικό που μόνο με διαμάντι μπορεί να χαραχθεί.


Μάλιστα, ένα από τα πρώτα ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία πως η Apple σχεδιάζει να συμπεριλάβει στη γραμμή iPhone κρύσταλλο από ζαφείρι, είναι η αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας ελαιαποθητικής επίστρωσης σε ζαφείρι.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου