Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Κι όμως, στο Χόλιγουντ ετοιμάζουν ήδη ταινίες για το μοιραίο Boeing

Κι όμως, στο Χόλιγουντ ετοιμάζουν ήδη ταινίες για το μοιραίο BoeingΠενήντα διαφορετικοί άνθρωποι δουλεύουν πάνω σε πολλά project τα οποία βασίζονται στην εξαφάνιση του αεροπλάνου





Ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του Boeing των μαλαισιανών αρχών συνεχίζονται και η αγωνία των συγγενών των επιβατών κορυφώνεται, οι παραγωγοί στο Χόλιγουντ δεν χάνουν λεπτό, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη εργάζονται πάνω σε πολλά σενάρια, με σκοπό να μεταφέρουν την τραγωδία της πτήσης 370 στη μεγάλη οθόνη.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο, ένας χολιγουντιανός παραγωγός είπε την Πέμπτη στην αμερικανική ιστοσελίδα Hollywood Reporter ότι δεν αμφιβάλλει ότι 50 σενάρια για το χαμένο Boeing είναι στο στάδιο της επεξεργασίας.

«Είναι μια σοκαριστική τραγωδία, ωστόσο, μπορώ να εγγυηθώ ότι 50 διαφορετικοί άνθρωποι δουλεύουν πάνω σε 50 διαφορετικά project τα οποία είτε είναι εμπνευσμένα, είτε βασίζονται στην εξαφάνιση του αεροπλάνου», είπε ο J.C. Sping.

Ωστόσο, ακόμη κι αν το Χόλιγουντ ετοιμάζει μια τέτοια ταινία, είναι αμφίβολο αν θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες σύντομα. Ενδεικτική είναι η περίπτωση της ταινίας για την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου η οποία χρειάστηκε πέντε χρόνια -από την ημέρα της τραγωδίας- για να προβληθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου