Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ο υπ. Άμυνας της Κύπρου

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ο υπ. Άμυνας της Κύπρου

Σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του Κύπριου υπουργού Άμυνας, Τάσου Μητσόπουλου, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα χωρίς να έχει τις αισθήσεις του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.


Σύμφωνα με τους γιατρούς ο κ. Μητσόπουλος υπέστη «υπαραχνοειδή αιμορραγία, συνεπεία ρήξεως ανευρύσματος».

Σε δηλώσεις του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ο Νευροχειρούργος Άκης Λάμπρου είπε πως «αυτή τη στιγμή η ιατρική ομάδα του νευροχειρουργικού τμήματος  του νοσοκομείου προβαίνει στις δέουσες ιατρικές ενέργειες, για την όσο το δυνατό καλύτερη θεραπεία του ασθενούς».

«Δεν θα υπάρξει», τόνισε, «καμιά άλλη ανακοίνωση από οποιονδήποτε, εκτός από τους αρμόδιους γιατρούς, όσον αφορά την κλινική του κατάσταση».

Όπως πρόσθεσε, αυτό θα γίνει όταν κριθεί ότι είναι απαραίτητο ή όταν υπάρχει κάτι νέο να ειπωθεί.

Κατέληξε λέγοντας ότι «επειδή η κατάσταση είναι σοβαρή από μόνη της δεν θα γίνουν άλλες δηλώσεις στο παρόν στάδιο».

Στο Γενικό Νοσοκομείο έχουν μεταβεί ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Καδής, ο Υπουργός Εμπορίου Γιώργος Λακκοτρύπης, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Κωνσταντίνος Πετρίδης, ο τέως Υπουργός Άμυνας Φώτης Φωτίου, βουλευτές και άλλοι κομματικοί και κρατικοί αξιωματούχοι. 

Ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης αναζητεί πτήση για να επιστρέψει στη Κύπρο από τις Βρυξέλλες όπου συνεχίζεται η σύνοδος κορυφής της Ε.Ε. Ήδη έχει ακυρώσει όλες τις επαφές του και την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.  Ο Τάσος Μητσόπουλος είναι στενός συνεργάτης του Νίκου Αναστασιάδη καθώς για χρόνια ήταν διευθυντής του γραφείου του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου