Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Προγνωστικά ποδοσφαίρου 24/6 - Καλή επιτυχία Ελλάδα!

Φίλοι και φίλοι γειά και χαρά σας. Λίγο καθυστερημένα σας παρουσιάζουμε τα σημερινά προγνωστικά αλλά περιμέναμε μέχρι τη τελευταία στιγμή για τυχόν ανακοινώσεις από τις ομάδες που αγωνίζονται σήμερα.




Πάμε να δούμε τι προτείνει η bet-team του "365days-2blog"...




Στις 7 το Απόγευμα η εκπληκτική μέχρι στιγμής Κόστα Ρίκα που έχει προκριθεί, αγωνίζεται εναντίον της αποκλεισμένης Αγγλίας. Το να προβλέψεις νικητή είναι αρκετά δύσκολο διότι από τη στιγμή που όλα έχουν κριθεί δεν γνωρίζουμε με ποιές διαθέσεις και ενδεκάδες θα κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες. Η λογική λέει ότι η Αγγλία θα θέλει να κερδίσει για λόγους γοήτρου και η Κόστα Ρίκα θα προφυλάξει παίκτες για τη συνέχεια. Επίσης ένα over θα είναι μια καλή επιλογή.

Στις 7 επίσης αγωνίζεται η Ουρουγουάη εναντίον της έμπειρης Ιταλίας. Η Ουρουγουάη με τον Σουάρες είναι εντελώς διαφορετική και για μένα προσωπικά πριν ξεκινήσει το Μουντιάλ, ήταν η ομάδα που θεωρούσα ότι θα κάνει μια εξαιρετική πορεία. Έφθασε λοιπον η ώρα να το αποδείξει...
Επομένως στοιχηματίζουμε σε νίκη της Ουρουγουάης, ενώ σε όσους θέλουν να παίξουν κάτι διαφορετικό προτείνουμε Χ στο ημίχρονο ή τον Πίρλο ως any goal σκορερ.

Στις 11 η Εθνική Ελλάδας θα "πολεμήσει" ενάντια στη Ακτή Ελεφαντοστού για να προσπαθήσει να πάρει τη πρόκριση στη επόμενη φάση. Θα τα καταφέρει; Νομίζω πως είναι αρκετά δύσκολο διότι η Ελλάδα σκοράρει μόνο με αίτηση. Επειδή όμως η Ελλάδα είναι ...Ελλάδα δεν με χαλάει καθόλου να στηρίξω την Επίσημη αγαπημένη όλων των Ελλήνων που στο παρελθόν έκλεισε πολλά στόματα, ευελπιστούμε να το κάνει και τώρα! Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι επειδή οι δύο ομάδες καίγονται για τη νίκη πιστεύουμε ακράδαντα ότι το παιχνίδι θα πάει over.

Στις 11 η Κολομβία υποδέχεται την Ιαπωνία και αν παίξει όπως πρέπει να παίξει, οι Ιάπωνες δεν έχουν καμία τύχη! Θα παίξουν όμως; Αυτό είναι ενα ερώτημα! Δύσκολο να ποντάρουμε σε τέτοιο παιχνίδι αλλα επειδή είμαστε υποψιασμένοι προτείνουμε τον Ιάπωνα Κεϊσουκι Χόντα ως any goal σκόρερ!

Καλή επιτυχία σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου