Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Πόσο μίσος έχουν τελικά για την Κύπρο;

Πόσο μίσος έχουν τελικά για την Κύπρο;
Κάθε πρωινό έχουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τη τηλεοπτική εκπομπή ”Εξι Δεκα” από το κανάλι της  πρώην ΕΡΤ και σημερινής ΝΕΡΙΤ,  με δύο αξιόλογους  δημοσιογράφους, παρουσιαστές.


Στις 19 Ιουνίου γύρω στις 9:55 πμ τελειώνοντας την τηλεοπτική εκπομπή παρουσίασαν το δελτίο καιρού το οποίο  συμπεριέλαβε και το καιρό για τη Κύπρο.
Ξαφνικά και αναπάντεχα βγαίνει στην τηλεφωνική γραμμή του προγράμματος τηλεθεατής και ρωτάει επίμονα γιατί βάζουν στο δελτίο καιρού και την Κύπρο και συστήνει να μην παρουσιάσουν ξανά δελτίο καιρού για την Κύπρο.
Οι δύο τηλεπαρουσιαστές δημοσιογράφοι έδωσαν άμεσα απάντηση βεβαια, … όχι όμως την πρέπουσα….
”Γνωρίζετε κύριοι πόσοι Ελλαδίτες εργάζονται στην Κύπρο” και συνεχίζοντας ο δημοσιογράφος είπε: ”Την επόμενη φορά θα ζητήσουμε να βάλουν και το Ριζοκάρπασο.”
Οι δύο συνάδελφοι δημοσιογράφοι έπρεπε να μιλήσουν καθαρά ότι η Κύπρος είναι Ελλάδα και όχι με υπεκφυγές ότι “εργάζονται πολλοί Ελλαδίτες στην Κύπρο”. Να ενημερώσουν ιστορικά τον τηλεθεατή τους ότι η Κύπρος είναι κομμάτι της Ελλάδας.
Μάλιστα, το ότι δεν δόθηκε μια ξεκάθαρη απάντηση στο τηλεοπτικό κοινό, πρέπει να προβληματίσει περισσότερο όλους τους Έλληνες,  όπου και αν βρίσκονται.
Κι αυτό γιατί το παράπονο ενός “αμόρφωτου” τηλεθεατή δεν διαμορφώνει την κοινή γνώμη, αλλά ο δημοσιογράφος την διαμορφώνει.

laimitomos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου