Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Ψάξτε την επόμενη…

Ψάξτε την επόμενη…Μετά το 3-0 στην πρεμιέρα απέναντι στην Ελλάδα, η Κολομβία επικράτησε (2-1) και της Ακτής Ελεφαντοστού και με συγκομιδή έξι βαθμών βρίσκεται μια ανάσα από τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου! 



Ο Κουαδράρο προειδοποίησε με δοκάρι στο 59’, με τους Ροντρίγκες (64’) και Κιντέρο (70΄) τιμώρησαν τα κενά των Αφρικανών, οι οποίοι μείωσαν με όμορφη ενέργεια και γκολ του Ζερβίνιο στο 73’.

Στη μία τα μεσάνυχτα η σέντρα στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ιαπωνία, που θέλουν να επωφεληθούν από αυτό το αποτέλεσμα, μπαίνοντας σε τροχιά πρόκρισης.

Απίστευτη τραγωδία για Ντιέ

Στην απώλεια του πατέρα του, μόλις λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση οφείλεται το ξέσπασμα του Σερεΐ Ντιέ σε λυγμούς, όπως αποκάλυψε Daily Mail! Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Η τελευταία αγωνιστική του Γ' ομίλου:

Ελλάδα-Ακτή Ελεφαντοστού
Ιαπωνία-Κολομβία

To ματς:


Οι Ιβοριανοί βρήκαν τρόπο να αντιμετωπίσουν τις επικίνδυνες αντεπιθέσεις των Λατινοαμερικάνων, με τον Ζοκορά να καθαρίζει τις υποψίες κινδύνου. Αντίστοιχα οι Κολομβιανοί βρήκαν τρόπο να περιορίσουν τον κινητήριο μοχλό των Αφρικανών, με τον Σάντσεζ να «κλειδώνει» τον Γιάγια Τουρέ. Ουσιαστικά η μοναδική σοβαρή ευκαιρία προήλθε από τον Ροντρίγκες με ένα τελείωμα …έτη φωτός μακριά από τα στάνταρ του.

Ο Κουδράδο πήγε να του …κλέψει τη δόξα, ωστόσο η εξαιρετική προσπάθειά του έμεινε ημιτελής, με το οριζόντιο δοκάρι να στερεί ένα υπέροχο τέρμα και το προβάδισμα στους Κολομβιανούς. Ό,τι τους στέρησε η τύχη και η αστοχία, τους το έδωσε πίσω ο Ροντρίγκες δίνοντας κεφάλι στο σκορ από …αέρος!

Και μέσα σε ένα εξάλεπτο ξέφυγαν. Ο Ζοκορά έχασε τη μπάλα, αλλά αυτοί δεν έχασαν την ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο τέρμα. Δράστης ο Κιντέρο με υποδειγματικό τελείωμα που ξεσήκωσε τους συμπατριώτες τους στις κερκίδες. Ο Ζερβίνιο έβαλε ξανά στο παιχνίδι τους Ιβοριανούς, αλλά αποδείχθηκε πως δεν ήταν αρκετό.

inner 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου