Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Εθνική Ισπανίας: Με γκολ και δάκρυα το «αντίο» του Βίγια

Εθνική Ισπανίας: Με γκολ και δάκρυα το «αντίο» του ΒίγιαΑφού πέτυχε σπουδαίο γκολ, αντικαταστάθηκε και ξέσπασε σε κλάματα στον πάγκο της ομάδας





Αποχώρησε ακριβώς, έτσι όπως μόνο εκείνος ξέρει. Με γκολ και πάθος!

Ο Νταβίντ Βίγια, στο πρώτο παιχνίδι του (μόνο ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε μπορεί να εξηγήσει γιατί δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό στα προηγούμενα δύο) στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και τελευταίο με τα χρώματα της εθνικής Ισπανίας, αφού σκόραρε με ένα μαγικό τρόπο κόντρα στην Αυστραλία, έδωσε τη θέση του στον Χουάν Μάτα.

Εκεί, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και μόλις έκατσε στον πάγκο, ξέσπασε. Και όσο και αν προσπάθησε ένα μέλος της αποστολής της να τον παρηγορήσει δεν κατάφερε πολλά, καθώς ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Ισπανίας συνειδητοποίησε πως όλα έχουν ένα τέλος...

 Εμφανώς συγκινημένος και μετά το τέλος της αναμέτρησης της Ισπανίας κόντρα στην Αυστραλία, δήλωσε: «Ήθελα να παίξω μέχρι τα 55 μου, αλλά ξέρω ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο», είπε αρχικά ο Ισπανός, ενώ στη συνέχεια τόνισε:

«Στα δύο πρώτα ματς οι αντίπαλοί μας ήταν εξαιρετικοί και δεν μπορέσαμε να κάνουμε και πολλά πράγματα. Τώρα, στο τελευταίο παιχνίδι, θέλαμε να κάνουμε κάτι καλό για να κλείσουμε με θετικό πρόσημο τη διοργάνωση. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου