Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΕΛ: Επιασε 13άρι!


Το ΑΠΟΕΛ πανηγυρίζει την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, καθώς επικράτησε με σκορ 1-0 του Απόλλωνα, για 13η φορά στην ιστορία του (τέταρτη φορά την τελευταία εξαετία). Το τέρμα που έκρινε το αποτέλεσμα σημείωσε ο Μάριο Σέρτζιο στο 35' με δυνατό σουτ, και αφού η μπάλα κόντραρε στον Καρυπίδη, και κατέληξε στα δίχτυα του Μπρούνο Βάλε.


Καλή εμφάνιση είχαν οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, όπου σημειώθηκαν καλές ευκαιρίες για γκολ εκατέρωθεν, ενώ στην επανάληψη πολύ μέτριο ήταν το θέαμα με ελάχιστες ευκαιρίες, καθώς οι δύο ομάδες είχαν περισσότερο το μυαλό τους στους ευρωπαϊκούς αγώνες που ακολουθούν, και έκαναν συντήρηση δυνάμεων.

Φάσεις του αγώνα

* Τέλος αναμέτρησης.

79' ΑΠΟΕΛ - 
ΔΟΚΑΡΙ. Κεφαλιά από τον Μαντούκα, η μπάλα πήρε παράξενη τροχιά, κατέληξε στο δοκάρι κι έξω.

59' Απόλλων - 
Απευθείας φάουλ από τον Σανγκόι, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

* Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

* Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

38' ΑΠΟΕΛ - 
O Σέρινταν μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.

35' ΑΠΟΕΛ - ΓΚΟΟΟΛ. Ο Μάριο Σέρτζιο επιχείρησε το σουτ, η μπάλα βρήκε στα πόδια του Καρυπίδη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Βάλε.

27' Απόλλων - 
Eκτέλεση φάουλ από τον Σανγκόι, ο Γκαρσία πήρε την κεφαλιά, ο Πάρντο απόσόβησε τον κίνδυνο.

19' ΑΠΟΕΛ - 
Ευκαρία για τους γαλαζοκίτρινους. Ο Μπενασούρ έδωσε στον Μαντούκα και αυτός στον Σέρινταν που δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή μέσα στην περιοχή υπο την πίεση του Μερκή.

* Εναρξη αναμέτρησης.


ΑΠΟΕΛ (Πάουλο Σέρτζιο): Πάρντο, Μάριο Σέρτζιο, Αμορίν, Ολιβέιρα, Ντα Σίλβα, Μαντούκα, Μοράις, Γκόμες (83' Βινίσιους), Γκονσάλβες (67' Αλεξάνδρου), Μπενασούρ (90+2' Μπούντιμιρ), Σέρινταν.

Απόλλων (Χρίστος Χριστοφόρου): Βάλε, Ρομπέρ (74' Κυριάκου), Μερκής, Καρυπίδης, Βασιλείου, Ντανανάε (67' Στυλιανού), Γκουγιόν (83' Κωνσταντίνου), Αμντανί, Παπουλής, Σανγκόι, Γκαρθία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου