Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Απόλλων: Ο Σανγκόϊ τον στέλνει ομίλους!


Τα μεγάλα παιχνίδια είναι για τους μεγάλους παίκτες. Ο Γκαστόν Σανγκόϊ με δύο εξαιρετικά τέρματα οδήγησε τον Απόλλωνα σε πολύ σπουδαία νίκη με σκορ 2-0 επί της Νις μέσα στο ΓΣΠ, και απέκτησε γερό προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Αργεντινός επιθετικός έδειξε την κλάση και την εκτελεστική του δεινότητα, καθώς δεν δίστασε όταν του δόθηκε η ευκαιρία και σκόραρε στο 54' με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 63' με δυνατό σουτ, μετά από ωραία ασίστ του Γκαρσία.


Πλέον η προσοχή επικεντρώνεται στον επαναληπτικό αγώνα που θα διεξαχθεί στις 29 Αυγούστου στη Νίκαια, όπου οι ποδοσφαιριστές του Χριστάκη Χριστοφόρου καλούνται να υπερασπιστούν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, και να γράψουν χρυσή ιστορία.

Όλα τα λεφτά για τον Απόλλωνα ήταν στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν στην τακτική, με συνέπεια να σημειωθούν ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Πάντως η Νις είχε τον έλεγχο του ρυθμού, δίχως πάντως να γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνη, πέραν από την φάση στο 50' όταν ο Πιέ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στην συνέχεια ανέλαβε δράση ο Γκαστόν Σανγκόϊ, ο οποίος άνοιξε το σκορ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από διαγώνια θέση, αιφνιδιάζοντας τον Οσπίνα. Το γκολ έδωσε άλλο αέρα στους γαλάζιους που κατάφεραν να το διαχειριστούν σωστά και παράλληλα να το διπλασιάσουν. Στο 63' ο Γκαρσία με ωραία ενέργεια και συρτή σέντρα, έδωσε έτοιμο γκολ στον Σανγκόϊ που κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Κλοντ Πιέλ έριξε στον αγώνα τον Τσβίτανιτς σε μια προσπάθεια της Νις να μειώσει, δίχως να τα καταφέρει, ενώ ο Απόλλωνας βρήκε ανοικτούς χώρους και είχε ευκαιρία με τον Κυριάκου και τον Γκαρσία για τρίτο γκολ αλλά δεν το πέτυχε.

LIVE

90+1' Απόλλων - 
Πάσα του Χάμπερ στον Γκαρσία, που έκανε το πλασέ εντός περιοχής όμως η μπάλα πέρασε έξω.

85' Απόλλων - 
Κάθετη πάσα του Σανγκόι, στον Κυριάκου, που βρέθηκε μόνος στην περιοχή όμως το πλασέ κατέληξε έξω.

79' Νις - 
Ο Τσβίτανιτς σκόραρε μετά από φάση διαρκείας, αλλά σωστά ακυρώθηκε το γκολ, ως οφσάιντ.

67' Νις -
 Σουτ από τον Τσβίτανιτς, η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω.

63' Απόλλων - ΓΚΟΟΟΛ. Σέντρα του Γκαρσία στον Σανγκόϊ, που με δυνατό πλασέ διπλασίασε το σκορ.

54' Απόλλων - ΓΚΟΟΟΛ. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια, ο Σανγκόϊ άνοιξε το σκορ για τους γαλάζιους.

50' Νις - Δοκάρι σε κεφαλιά του Πιέ.

40' Νις - Προβολή του Τραορέ, μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα πέρασε έξω.

8' Απόλλων - Ο Σανγκόι επιχείρησε το δυνατό μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε έξω.

Απόλλων (Χριστάκης Χριστοφόρου): Μπρούνο Βάλε, Ντανανάε, Μερκής, Καρυπίδης, Βασιλείου, Ρομπέρ (74' Κυριάκου), Γκουγιόν, Αμντανί, Παπουλής (82' Κωνσταντίνου), Σανγκόι (90+2' Χάμπερ), Γκαρσία.

Νις (Κλοντ Πιέλ):
 Οσπίνα, Πάλουν, Ζενεβουά (58' Τσβίτανιτς), Γκομίς, Κολοντζιέσακ, Τραορέ, Μεντί, Ντιγκάρ, Εσερίκ (80' Μποσέτι), Πιέ (58' Μποτέκ), Κονστάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου