Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Δέκα τρομακτικά σκοτεινές περιοχές του πλανήτη με UFO, εξωγήινους και πειράματα [εικόνες]

Δέκα τρομακτικά σκοτεινές περιοχές του πλανήτη με UFO, εξωγήινους και πειράματα Ακόμη δεν έχει καταλαγιάσει η παγκόσμια φρενίτιδα που προκλήθηκε από την παραδοχή των ΗΠΑ πως υπάρχει στην πραγματικότητα η περίφημη περιοχή 51 (Area 51) για την οποία τόσα έχουν ακουστεί εδώ και δεκαετίες και ήδη οι θεάσεις UFO έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.



Μπορεί για τους περισσότερους η ιστορία με τα ΑΤΙΑ και τους εξωγήινους να ακούγεται σαν ένα θελκτικό παραμύθι, ωστόσο, υπάρχουν εκατομμύρια πιστοί που παρακολουθούν συνεχώς αυτές τις υποθέσεις.

Παρακάτω παρουσιάζουμε τις πιο σκοτεινές περιοχές του πλανήτη που έχουν σημειωθεί δεκάδες θεάσεις εξωγήινων, UFO και όπου επικρατούν πολλές τρομακτικές ιστορίες.



Area 51

Αναμφισβήτητα η πιο διάσημη περιοχή με «εμφανίσεις» σε βιβλία, ταινίες, τηλεόραση και μια ολόκληρη παρασκηνιακή ιστορία για τη βάση των ΗΠΑ με τα μυστικά ευρήματα UFO και εξωγήινων.
Αουτεκ, Καραϊβική
Το AUTEC (Atlantic Underwater Testing & Evaluation Center) είναι αυτό που αποκαλούν οι ερευνητές ως την AREA 51 του αμερικανικού ναυτικού. Εχουν αναφερθεί αρκετές θεάσεις ΑΤΙΑ, αλλά και άγνωστα αντικείμενα που αναδύονται και καταδύονται στο νερό. Το ναυτικό τα αρνείτα όλα βέβαια, αλλά η γενικότερη μυστικιστική ατμόσφαιρα που προσφέρει η περιοχή (βρίσκεται στο κέντρο του τριγώνου των Βερμούδων) εξιτάρει του συνωμοσιολόγους.
Χόουμστεντ, Φλόριντα
Νότια του Μαϊάμι βρίσκεται η αεροπορική βάση Χόουμστεντ και έγινε κυρίως διάσημο, καθώς υποτίθεται ότι ο ίδιος ο πρόεδρος Νίξον, το 1974, έδειξε στον φίλο του και γνωστό κωμικό της εποχής, Τζάκι Γκλίσον, τα συντρίμμια από ένα UFO. Την ιστορία έβγαλε στην δημοσιότητα η γυναίκα του Γκλίσον και μόλις έγινε αυτό εκείνο της χώρισε.
Σαν Λούις Βάλλεϊ, Κολοράντο
Το μέρος αυτό, νοτιοδυτικά του Κολοράντο, έχουν αναφερθεί όχι μόνο περίεργα ιπτάμενα αντικείμενα, αλλά και μεταφυσική δραστηριότητα, όπως φαντάσματα, σκιώδεις άνθρωποι, ανεξήγητα φώτα, περίεργα ζώα, ακόμη και ιπτάμενοι άνθρωποι. Εντελώς συμπτωματικά η κοιλάδα βρίσκεται πολύ κοντά σε απόρρητες στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
Ορυχείο Βένκεσλας, Πολωνία
Αυτή η σκοτεινή εγκατάσταση στη νοτιοδυτική Πολωνία απέκτησε μυθικές διαστάσεις, καθώς, εκεί υποτίθεται πως βρίσκονταν οι εγκαταστάσεις για τα UFO των Ναζί. Εκείνοι που πιστεύουν πραγματικά εκτιμούν ότι το κλειδί για τη λειτουργία της βάσης ήταν η υψηλή τεχνολογία ενός εξωγήινου πολιτισμού που τα ... είχε πλακάκια με τον Χίτλερ. Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, η Ιστορία έχει διδάξει πως όποιος έχει ανώτερη τεχνολογία δεν είναι δυνατόν να χάσει έναν πόλεμο και οι Ναζί θα έπρεπε να είχαν επιβληθεί εύκολα των Συμμάχων.
Αρτσουλέτα Μέσα, Νέο Μεξικό
Ορισμένοι πιστεύουν ότι αυτό το βουνό είναι η βάση περίπου 50.000 εξωγήινων που μοιάζουν με τον ΕΤ και έχουν πάρει άδεια από την αμερικανική κυβέρνηση για να πραγματοποιήσουν πειράματα σε ανθρώπους. Ο στόχος, φυσικά, να σκλαβώσουν ολόκληρη την ανθρώπινη φυλή και να τους στείλουν να δουλεύουν μαζεύοντας... πλουτώνιο στο Φεγγάρι ή τον Αρη. Αλλοι υποστηρίζουν ότι αυτή είναι η πιο τρελή ιστορία με εξωγήινους που υπάρχει, ωστόσο, περιέργως η συζήτηση ακόμη συνεχίζεται.
Το τρίγωνο «Μ», Ρωσία
Τοποθετημένο μέσα στα Ουράλια Ορη αυτό το αρχαίο δάσος με έκταση 40 τετραγωνικά μίλια θεωρείται από πολλούς ως «Ο Παράδεισος επί Γης», και , όπως επιβάλλει η αγριότητα του τοπίου, έχουν καταγραφεί αρκετές περιπτώσεις ΑΤΙΑ και μεταφυσικής δραστηριότητας., Από την άλλη πλευρά δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι βρέθηκαν στο δάσος με σοβαρές ασθένειες οι οποίες γιατρεύτηκαν αυτομάτως.
Το τρίγωνο του Φάλκιρκ, Σκωτία,
Ορισμένοι... ουφολόγοι εκτιμούν ότι στη Σκωτία έχουν παρατηρηθεί οι περισσότερες θεάσεις UFO απότι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα. Το τρίγωνο Φάλκιρκ είναι μια περιοχή κοντά στο Εδιμβούργο όπου εμφανίσεις ΑΤΙΑ αναφέρονται σχεδόν καθημερινά. Για να προστεθεί λίγο παραπάνω μυστήριο, υπενθυμίζεται ότι πολύ κοντά στην περιοχή βρίσκεται η εκκλησία του Ρόσλιν που έχει συνδεθεί άμεσα με τος Ναϊτες Ιππότες. Από την άλλη πλευρά υπενθυμίζεται ότι η Σκωτία είναι μια από τις χώρες με τα μεγαλύτερα ποσοστά αλκοολισμού στον κόσμο.
S4, Νεβάδα
Υποτίθεται ότι βρίσκεται μέσα σε ένα βουνό ερήμου 20 μίλια νότια από την AREA 51 και είναι μια τεράστια υπόγεια βάση όπου ο στρατός των ΗΠΑ φτιάχνει ιπτάμενους δίσκους βασισμένους σε τεχνολογία που έχει ανακτηθεί από UFO. Αλλοι πιστεύουν ότι η S4 είναι μια ακόμη επινόηση της CIA για να ξεγελάσει σοβιετικούς δορυφόρους ώστε να φωτογραφίζουν τίποτα άλλο παρά την έρημο.
Η AREA 51 του... Σαντάμ
Μόλις ξεκίνησε η δεύτερη επέμβαση στο Ιράκ,. Το 2003, υπήρχε μια συγκεκριμένη περιοχή με το όνομα Λιτλ Ζαμπ Ριβερ Βάλλεϊ την οποία οι δυνάμεις των ΗΠΑ βομβάρδιζαν ανηλεώς και έστελναν ομάδες ειδικών δυνάμεων. Υποτίθεται ότι η περιοχή αυτή ήταν η αντίστοιχη AREA 51 του Σαντάμ Χουσεϊν ενώ ήταν στο στόχαστρο των ΗΠΑ από τον πρώτο πόλεμο του Κόλπου. Μάλιστα, υπήρχαν αναφορές ότι οι δυνάμεις του Σαντάμ είχαν ανακαλύψει τα συντρίμμια ενός εξωγήινου ιπτάμενου δίσκου και πειραματίζονταν με ανώτερη τεχνολογία. Κάτι σαν τα περιβόητα εργοστάσια χημικών που δεν βρέθηκαν ποτέ.

Υπάρχουν και πολλές άλλες περιοχές στο πλανήτη που θα μπορούσαν να μπουν στη λίστα με τις πιο σκοτεινές του πλανήτη, ωστόσο, καμία απολύτως απόδειξη δεν έχει υπάρξει ποτέ που να επαληθεύει τέτοιες υποθέσεις.
Αλλωστε το γεγονός ότι ένα μεγάλο κομμάτι αυτών των σημείων βρίσκεται κυρίως στις ΗΠΑ και στη Ρωσία, δύο δυνάμεις που «γιγαντώθηκαν» μέσα από έναν ανηλεή ψυχρό πόλεμο 50 ετών με χιλιάδες ψέμματα και σκοτεινές υποθέσεις σίγουρα δημιουργεί πολλαπλά ερωτήματα



Πηγή:  | iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου