Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Κύπρος: Συνέλαβαν σύζυγο αξιωματικού της ΚΥΠ για κομπίνα 400.000 ευρώ και αφέθηκε ελεύθερη!

Σκανδαλώδης συμπεριφορές που υποδεικνύει παρεμβάσεις στην αστυνομία, για μία υπόθεση η οποία έχει στο επίκεντρο 45χρονη σύζυγο αξιωματικού της ΚΥΠ.





Σύμφωνα με πληροφορίες, η 45χρονη η οποία εργαζόταν σε μεγάλη εταιρεία καυσίμων κατάφερε, επί τέσσερα συναπτά έτη να ξεγελά τους εργοδότες της και ξένες Πρεσβείες στην Κύπρο, οικειοποιούμενη μεγάλα χρηματικά ποσά, τα οποία ανέρχονται συνολικά σε 377.0000 ευρώ.

Η γυναίκα η οποία εργαζόταν στο τμήμα που ήταν υπεύθυνο για την προμήθεια καυσίμων σε υπηρεσιακά οχήματα 24 Πρεσβειών στην Κύπρο εκμεταλλεύθηκε την πολιτική της εταιρείας που προνοούσε την παραχώρηση «δώρων» σε πελάτες, που διατηρούσαν μακροχρόνια συνεργασία μαζί της.
Η 45χρονη πήρε την πρωτοβουλία να εισπράξει από τις Πρεσβείες ποσά τα οποία  παρουσιάζονταν ως χαριστικά στα βιβλία της εταιρείας.

Παράλληλα η ίδια είχε προχωρήσει σε πλαστογράφηση εγγράφου για την έκδοση κάρτας παροχής καυσίμων, με τα οποία εφοδίαζε χωρίς να πληρώνει, το όχημα της, αυτό του συζύγου της και των δύο παιδιών της.

Πρόσφατα η εταιρεία πήρε μυρωδιά τις κινήσεις της και προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία, η οποία συνέλαβε την υπάλληλο την περασμένη Κυριακή 16/8/2015.

Η ύποπτη, η οποία να σημειωθεί ότι παραδέχθηκε ενοχή κατά τη διάρκεια της ανάκρισης,  ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγος της,  δεν είχε καμία σχέση, ούτε γνώριζε για τις κινήσεις της κατά τα τελευταία 4 χρόνια.
Μετά από παρεμβάσεις και την έντονη αντίδραση της να παραμείνει υπό κράτηση, όχι μόνο δεν ζητήθηκε η προφυλάκιση της, αλλά δύο ημέρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερη και επέστρεψε στο σπίτι της, μέχρι την έναρξη της δικαστικής διαδικασίας.

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες γυναίκα υπάλληλος Συνεργατικής Τράπεζας στη Λάρνακα, συνελήφθηκε και προφυλακίστηκε για 6 ημέρες στις 19 Αυγούστου για παρόμοια υπόθεση υπεξαίρεσης, που αφορά πολύ μικρότερο ποσά, τα οποία δεν ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ.


Πηγή: Lifenewscy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου