Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Οι 9 πιο αργοί ποδοσφαιριστές στο κόσμο!

Αποτελούν τους πιο αργούς ποδοσφαιριστές στο κόσμο, αλλά η δύναμη και η τεχνική τους, τους καθιστούσε ανάμεσα στους κορυφαίους!  




Το 365days-2blog σας παρουσιάζει τους 9 πιο αργούς ποδοσφαιριστές στο κόσμο, έτσι όπως τους κατέταξε το footballstopten.com:

9. Francisco Totti 



Έκπληξη για κάποιους που το θρυλικός νικητής του Παγκοσμίου κυπέλλου είναι σε αυτή τη λίστα. Όμως επειδή είναι αργός δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι κακός ποδοσφαιριστής. Ο Francisco Totti σίγουρα αποζημιώνει για την έλλειψη ταχύτητας με το ταλέντο και την τεχνική του.

8. Emile Heskey



Η ηλικία του μπορεί να έχει κάτι να κάνει με την έλλειψη ταχύτητας. Επί του παρόντος, ο ηλικίας 37 ετών, Emile παίζει μπροστά στο κοινό της Μπόλτον. Αντιμετώπισε πολλή κριτική στη διεθνή καριέρα του, αλλά έχει παίξει για μεγάλους συλλόγους όπως το Λίβερπουλ, όπου αναμφίβολα ήταν πολύ πιο γρήγορος από ότι είναι σήμερα.

7. Andrea Pirlo



Μπορεί να αποτελεί ένα εκ των κορυφαίων playmaker στο κόσμο αλλά σίγουρα στα 36 του χρόνια δεν μπορεί να τρέξει όπως παλιά. Η τεχνική όμως και η εξυπνάδα του, τον καθιστά ένα απαραίτητο εργαλείο για την Γιουβέντους.

6. Gareth Barry



Ο 34 ετών μέσος της Έβερτον μπορεί στο παρελθόν να έπαιξε σε μεγάλους συλλόγους όπως η Aston Villa και η Manchester City, όμως σήμερα αποτελεί ένα από τους πιο αργούς ποδοσφαιριστές στο πλανήτη.

5. John Terry



Ακόμα ένας παίκτης που δεν περιμένατε να βρείτε στη λίστα μας. Μπορεί να μην έχει τόσο μεγάλη σημασία η ταχύτητα για ένα αμυντικό αλλά σίγουρα το να έχεις να αντιμετωπίσεις τους γρήγορους επιθετικούς της premier league είναι πρόκληση. Τόσο μάλλον χωρίς ταχύτητα!

4. Carles Puyol



Μπορεί να αποσύρθηκε στα 37 του χρόνια αποτελούσε όμως ένα εξαιρετικά αργό ποδοσφαιριστή. Ναι είναι αλήθεια! Μπορεί να ήταν το "τοίχος" της Μπαρτσελόνα αλλά στα αμυντικά του καθήκοντα τον βοηθούσαν τα μηχανάκια της ομάδας του και έτσι δεν φαινόταν η έλλειψη ταχύτητας του,

 3 Per Mertesacker



Αποτελεί τον νεαρότερο ποδοσφαιριστή της λίστας μας, αλλά ο 30 χρονών αμυντικός της Άρσεναλ είναι εξαιρετικά αργός! Το ότι είναι καλός αμυντικός το οφείλει στη δύναμη και την εμπειρία του.

2 Daniel Van Buyten



Ο Van Buyten μπορεί να αποσύρθηκε στα 37 από την Μπάγερν αλλά όλες οι στατιστικές δείχνουν ότι ήταν ο πιο αργός ποδοσφαιριστής στο πλανήτη! Η ταχύτητα σκέψης του όμως ήταν ιδιαίτερα αυξημένη και σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητα του στις φάσεις και την δύναμη του, τον έκαναν ένα εξαιρετικό αμυντικό.

1 Brad Friedel



Μπορεί ο Van Buyten να ήταν ο πιο αργός ποδοσφαιριστής στο κόσμο, όμως ο πρώην τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ ήταν ιδιαίτερα αργός όταν επέστρεφε... πίσω στο τέρμα του! Δείτε το βίντεο εδώ και θα καταλάβετε! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου