Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Μύκονος: Σκηνές αυστηρώς ακατάλληλες για ανηλίκους στη συναυλία της Άννας Βίσση (Βίντεο)!

Μύκονος: Σκηνές αυστηρώς ακατάλληλες για ανηλίκους στη συναυλία της Άννας Βίσση (Βίντεο)!
Οι χορεύτριες του μπαλέτου της συναυλίας φορούσαν δικτυωτά κορμάκια χωρίς εσώρουχα, ενώ στο τέλος της βραδιάς η Amanda Lepore, εμφανίστηκε αλά Μέριλυν Μονρόε και σχεδόν γυμνή, φορώντας ένα μικροσκοπικό χρυσό εσώρουχο με στρας, διακοσμητικά στο στήθος και ζαρτιέρες!





Το περασμένο καλοκαίρι έδωσε συναυλία στην Μύκονο με την Κοντσίτα και φέτος την είδαμε πάλι στο νησί των Ανέμων έχοντας στο πλευρό της μια άλλη διάσημη τρανσέξουαλ! 

Η Άννα Βίσση παρουσίασε στο restaurant beach club Monarch ένα πρόγραμμα με πολύ τραγούδι, δυνατή μουσική και χορό μαζί με την Αμερικανίδα Amanda Lepore, η οποία πρώτη φορά κάνει στην χώρα μας το σόου της. Ένα σόου του οποίου θαυμαστές δηλώνουν μεταξύ άλλων η Lady Gaga και ο Elton John. 

H βραδιά φάνηκε από την αρχή ότι θα ήταν ακατάλληλη για ανηλικούς και γεμάτη εκρηκτικό αισθησιαμό. Οι χορεύτριες του μπαλέτου φορούσαν δικτυωτά χωρίς εσώρουχα, ενώ στο τέλος της βραδιάς η Amanda Lepore,εμφανίστηκε με μαλλιά αλά Μέριλυν Μονρόε και σχεδόν γυμνή, φορώντας ένα μικροσκοπικό χρυσό εσώρουχο με στρας, διακοσμητικά στο στήθος και ζαρτιέρες!

 

Πηγή: mykonoslivetv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου