Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Σιγά μην… μάσαγε ο ΑΠΟΕΛ!

Γκολ στην πλάτη στο ξεκίνημα και αποβολή απ’ το 30’, όμως δεν λύγισε. Με όπλο το ΓΣΠ, ο ΑΠΟΕΛ δεν άφησε το εισιτήριο και με την προίκα της Δανίας (2-1) ρέφαρε την ήττα 1-0 και πέταξε έξω την Μίντιλαντ Σιγά μην… μάσαγε ο ΑΠΟΕΛ!



Με την ψυχή στο στόμα… αλλά η δουλειά έγινε! Ο ΑΠΟΕΛ πήρε το εισιτήριο για την φάση των play-offs του Champions League αφήνοντας, παρά την εντός έδρας ήττα με σκορ 1-0, εκτός συνέχειας την Μίντιλαντ. 

Η νίκη στην Δανία (2-1) αποδείχτηκε χρυσή για τους Κύπριους που βρέθηκαν να παλεύουν κόντρα σε όλους και σε όλα στο γεμάτο «ΓΣΠ». 

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, έπειτα από κοντινή κεφαλιά του Σβιαντσένκο. Σα να μην έφτανε αυτό ήρθε και νέα αναποδιά για τους «γαλαζοκίτρινους», που έχασαν στο 30ο λεπτό τον Βινίσιους με απευθείας κόκκινη κάρτα. Το γήπεδο έγειρε η Μίντιλαντ πίεσε αφόρητα τον Βάτερμαν και τους αμυντικούς του, που όμως κράτησαν μέχρι τέλους την πρόκριση. 

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Καρλάο, Αστίθ, Σέρτζιο, Αλεξάνδρου, Βινίσιους, Μοράις, Μακρίδης, Ντε Βινσέντι (90+1΄ Σωτηρίου), Λεάλ (84΄ Αρτυματάς), Πιατκόφσκι (46΄ Βάντερ). 

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ: Νταλίν, Χάνσεν, Σβιατσένκο, Λόριντσεν, Μπαχ Μπακ (81΄ Ονουάτσου), Σπαρβ, Πόουλσεν, Άντερσον (89΄ Λάρσεν), Σίστο, Ρόγιερ (65' Πούσιτς), Ράσμουσεν. 

Στο άλλο ματς που ξεκίνησε στις 20.00, η Μόλντε πήγε για την ανατροπή του αιώνα όμως δεν τα κατάφερε. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πέτυχε τον στόχο της παίρνοντας το εισιτήριο όμως στο τελευταίο τέταρτο την έλουσε κρύος ιδρώτας. Οι Κροάτες παρότι είχαν προβάδισμα τριών τερμάτων είδαν τους Νορβηγούς να επιστρέφουν στο ματς (3-3) και στο φινάλε τα χρειάστηκαν. Εν τέλει με το 1-1 στην έδρα της και τα εκτός έδρας γκολ στο σπίτι της Μόλντε, η Ντιναμό πανηγύρισε την πρόκριση. 


sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου