Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΕΛΛΑΔΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ: Στέλνουν Ουζουνίδη για αντι-Ιβάν



Στέλνουν Ουζουνίδη για αντι-Ιβάν
Ένα νέο δημοσίευμα στην Ελλάδα φέρει τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ετοιμάζει βαλίτσες και να μετακομίσει στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ.
Συγκεκριμένα η στήλη «Τρελός του Χωριού» της εφημερίδας «SportDay» αναφέρει ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της τρέχουσας περιόδου και ο πρώην προπονητής της SKODA Ξάνθης διαθέτει τα χαρακτηριστικά που θέλουν οι άνθρωποι των γαλαζοκίτρινων.
Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες της στήλης της ελλαδικής εφημερίδας ο Ουζουνίδης θα έχει συνεργαστεί στον ΑΠΟΕΛ τον Γιάννη Βλάχο με τον οποίο συνεργάστηκε ξανά τόσο στη Ξάνθη όσο και στον Ηρακλή.

Τώρα το κατά πόσο θα δικαιωθεί για το εν λόγω δημοσίευμα η στήλη, θα το δείξει ο χρόνος. Ο Ουζουνίδης μόνο άγνωστος δεν είναι στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ καθώς φόρεσε τη γαλαζοκιτρινη φανέλα τις σεζόν 2001-02 και 2002-03 κατακτώντας και την πρώτη το πρωτάθλημα, ενώ εργάστηκε και στον πάγκο της ομάδας ως προπονητής το 2006-07 κατακτώντας και πάλι το πρωτάθλημα, όμως απολύθηκε στα μέσα της επόμενης σεζόν καθώς ο ΑΠΟΕΛ δεν είχε την ανάλογη πορεία.

sentragoal.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου