Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Εκπρόσωποι αμερικανικών τρ.&κολοσσών συναντηθήκαν με Πρόεδρο

Οι επαφές τους έγιναν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δύο Αμερικανοί συναντήθηκαν πρώτα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, παρακολουθούμε και τα σχετικά πλάνα.



Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, αφού τους ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον τους παρέπεμψε αμέσως στον Υπουργό Οικονομικών, ο οποίος φρόντισε αφού τους άκουσε με πολύ ενδιαφέρον να τους φέρει σε επαφή με ανώτερα στελέχη των δύο τραπεζών Κύπρου και Λαική.



Οι δύο Αμερικανοί, που επισκέφθηκαν με δική τους πρωτοβουλία την Κύπρο, ζήτησαν κάποια στοιχεία με σκοπό να προβούν σε εκτίμηση δεδομένων και να καταλήξουν αν αξίζει τον κόπο να επενδύσουν.
Τέτοια στοιχεία δεν έλαβαν και έφυγαν με άδεια χέρια.



Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τόσο η Αμερικανική τράπεζα όσο και η επενδυτική εταιρεία δραστηριοποιούνται σε αναδιαρθρώσεις τραπεζών, σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας ρευστότητα με την επένδυση κεφαλαίων.  Οι συγκεκριμένοι εκπρόσωποι της τράπεζας και της επενδυτικής εταιρείας πριν από έξι μήνες είχαν επισκεφθεί την Ελλάδα και λόγω του χάους που επικρατούσε έβρισκαν όλες τις πόρτες κλειστές.



Πριν από δύο μήνες, όμως, τους κάλεσαν εσπευσμένα και ήδη έχουν επενδύσει ένα τεράστιο ποσό στην Ελλάδα και προτίθενται να συνεχίσουν.
 
Με την λήψη συγκεκριμένων στοιχείων  θα προβούν σε αξιολόγηση και θα υποβάλλουν συγκεκριμένες προτάσεις, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες του Σίγμα μπορούν να δώσουν πολλές λύσεις. Προς το παρόν ήλθαν είδαν και απήλθαν.


Πηγή: sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου