Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Πού καταλήγει ο «κύκλος» του Χριστόφια;

Πού καταλήγει ο «κύκλος» του Χριστόφια;
Οι εσωτερικές μετακινήσεις / εκλογές των κομμάτων δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστο το ΑΚΕΛ που, μετά την απώλεια της εξουσίας, προβαίνει σε προσαρμογές οι οποίες επηρεάζουν τα άτομα που περιέβαλλαν τον Πρόεδρο Χριστόφια.
 
Τι αναφέρει σημερινό άρθρο της Α. Ταραμουντά στον «Φιλελεύθερο»:
 
Στέφανος Στεφάνου (Επαρχιακή γραμματεία)
Η επαρχιακή γραμματεία του ΑΚΕΛ Λευκωσίας-Κερύνειας είναι το νέο πόστο του Στέφανου Στεφάνου μετά το Προεδρικό. Από το αξίωμα του κυβερνητικού εκπροσώπου, αναλαμβάνει καθήκοντα στον κομματικό μηχανισμό της Αριστεράς και συγκεκριμένα επαρχιακός γραμματέας.
 
Νεοκλής Συλικιώτης (Ενέργεια - Διεθνής σχέσης)
Σκέψη για προώθηση του Νεοκλή Συλικιώτη στο αξίωμα του επαρχιακού γραμματέα του ΑΚΕΛ Λεμεσού δεν φαίνεται να υλοποιείται στο παρόν στάδιο, καθώς ο τέως υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας θα αναλάβει τον τομέα της ενέργειας και των διεθνών σχέσεων του κόμματος της Αριστεράς.
 
Ελένη Μαύρου (Επικοινωνία - κομματικά ΜΜΕ)
Στην τέως υπουργό Εσωτερικών Ελένη Μαύρου θα ανατεθεί ο τομέας της διαχείρισης του τομέα της επικοινωνίας και ειδικότερα τα κομματικά μέσα ενημέρωσης, η εφημερίδα Χαραυγή και ο ραδιοσταθμός Άστρα.
 
Σωτηρούλα Χαραλάμπους (ΠΕΟ)
Η τέως υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Σωτηρούλα Χαραλάμπους έχει ήδη αναλάβει καθήκοντα στην ΠΕΟ.
 
Χρίστος Χριστοφίδης (Παιδεία)
Ο τέως αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος και διευθυντής του γραφείου του Δ. Χριστόφια Χρίστος Χριστοφίδης έκαμε ήδη την εμφάνισή του ως επικεφαλής του ΑΚΕΛ στα θέματα παιδείας, με συνεχόμενες παρεμβάσεις το τελευταίο διήμερο.
 
Τουμάζος Τσιελεπής (Κυπριακό - Νομικά) 
Ο Τουμάζος Τσιελεπής έχει αναλάβει ως επικεφαλής του ΑΚΕΛ στο Κυπριακό, και του τομέα νομικών του κόμματος. Δεν απορροφάται στον κομματικό μηχανισμό, ο τουρκολόγος Νίκος Μούδουρος.


πηγή: philenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου