Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Απόλλων-Α.Ε.Κουκλιών 4-0: Ψέκασε, καθάρισε και έμεινε κορυφή! (video)

Ο Απόλλωνας με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς να φορτσάρει πήρε άλλο ένα τρίποντο που τον κρατάει στην κορυφή και πλέον μπορεί να σκέφτεται μόνο την Λάτσιο. Σανγκόι (22'), Παπουλλής (35') και Γκαρσία (57, 87') τα γκολ για τους γηπεδούχους ενώ η ΑΕΚ Κουκλιών δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να απειλήσει και μοιραία δέχθηκε ακόμη μια ήττα.







Καθάρισε χωρίς να φορτσάρει ο ΑπόλλωναςΜε όλα του τα όπλα ξεκίνησε τον αγώνα ο Χριστάκης Χριστοφόρου καθώς δεν επέλεξε να προφυλάξει κάποιον παίκτη για τον αγώνα με την Λατσιο ενώ και η ΑΕΚ Κουκλιών μπήκε στο γήπεδο με διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να περιμένει τους γηπεδούχους.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν τα πρώτα 15 λεπτά να είναι μοιρασμένα με αρκετές μονομαχίες στην μεσαία γραμμή και μοναδική καλή φάση ένα μακρινό σουτ του Σανγκόι στο 4' που εξουδετέρωσε εύκολα ο Καιρίνος.

Η πρώτη μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 17' με τον Παπουλλή να κάνει ότι θέλει από αριστερά η μπαλιά του όμως ανακόπηκε και στην επαναφορά της μπάλας ο Γκουγιόν μόνος στο ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα... περιστέρια.

Μετά το πρώτο τέταρτο ο Απόλλωνας προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του Παπουλλή από αριστερά και στο 22' ο Ελλαδίτης έδωσε στον Γκαρσία από αριστερά και αυτός με ωραία παράλληλη μπαλιά έδωσε έτοιμο γκολ στον Σανγκόι, ο οποίος από πολύ κοντά στο δεύτερο δοκάρι δεν αστόχησε ανοίγοντας το σκορ.

Ο Απόλλωνας συνέχισε να πιέζει από τα πλάγια αλλά και με κάθετες μπαλιές όπως στο 33 όταν ο Χαμντανί βρήκε ωραία τον Γκαρσία, όμως το πλασέ του Ισπανού πέρασε μόλις έξω χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το 2-0.

Ότι δεν έκανε ο Γκαρσία το έκανε ο Παπουλής, με τον Χαμντανί και πάλι να κλέβει την μπάλα και να δίνει έτοιμο γκολ στον Ελλαδίτη, ο οποίος προ κενής εστίας δεν είχε πρόβλημα να γράψει το 2-0.


Λίγα λεπτά αργότερα στο 38' ήρθε η ώρα να απειλήσει για πρώτη φορά και η ΑΕΚ με τον Βέσλεμ να ζαλίζει από αριστερά τον Καταλά και να δίνει στον Ντε Μπρούνο, όμως το πλασέ του πέρασε μόλις έξω.

Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου ο Απόλλωνας απείλησε και πάλι με συρτό σουτ του Σανγκόι όμως ο Καιρίνος απέκρουσε ασταθώς με τον επερχόμενο Γκαρσία να αστοχεί και πάλι από πλεονεκτική θέση!

Εξιλέωση Γκαρσία και τέλος
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία για την ΑΕΚ Κουκλιών με τον Γκονζάλες σε πλεονεκτική θέση να κάνει το πλασέ όμως ο Στυλιανού με σωτήριο τάκλιν έδιωξε σε κόρνερ.

Οι νεοφώτιστοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν και να μπουν ξανά στον αγώνα και ο Γκαρσία στο 57' με εξαιρετική κεφαλιά έγραψε το 3-0 καθαρίζοντας την υπόθεση νίκη και εξιλεώθηκε για τις προηγούμενες μεγάλες ευκαιρίες που έχασε.

Ένα σουτ του Παπουλλή στο 67' δεν απείλησε τον Καιρίνο και στην συνέχεια οι Κυπελλούχοι κατέβασαν ταχύτητα ελέω... Ευρώπης.

Στο 87' ο Γκαρσία κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα γράφοντας το 4-0 και τον επίλογο ενός εύκολου αγώνα για την ομάδα της Λεμεσού που παρέμεινε στην κορυφή και βλέπει πλέον την Λάτσιο.

Διαιτητής: Αβραάμ Τσούκκας
Α’ Βοηθός διαιτητής: Ιωάννης Λαζάρου
Β’ Βοηθός διαιτητής: Μάριος Καλογήρου
4ος διαιτητής: Λουκάς Σωτηρίου 
Παρατηρητής: Μιχάλης Αργυρού 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου