Οι πρώτες γουλιές είναι αρκετές για να καταλάβει κάποιος τη διαφορά από μια κλασική μαύρη μπύρα, αν και η επίγευση στον ουρανίσκο δεν ξενίζει. Όταν όμως το υγρό πάει προς το λαιμό και μετά στο στομάχι, τότε η δυνατή γεύση του σκόρδου είναι εμφανής.
Και το πιο περίεργο; Ο καταναλωτής αισθάνεται την επιθυμία να πιει περισσότερο για να… σβήσει τη φωτιά που πήραν τα σωθικά του! Η εταιρεία κάνει θραύση στις πωλήσεις εντός Ιαπωνίας, ενώ η συγκεκριμένη μπύρα αποτελεί το Νο1 ποτό σε πολλά γκουρμέ εστιατόρια της χώρας, καθώς συνδυάζεται άριστα με διάφορα προχωρημένα πιάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου