Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΕΛ-ΜΑΡΙΜΠΟΡ 1-1. Όλα ανοιχτά....


Ανοικτούς λογαριασμούς άφησε το ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Μάριμπορ, καθώς εξήλθε ισόπαλο 1-1 στον πρώτο αγώνα για τον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Αποτέλεσμα που δίνει ελαφρύ προβάδισμα στη φιλοξενούμενη ομάδα, όμως σχετικά με το τι παρουσίασαν οι δυο ομάδες στο ΓΣΠ, το ΑΠΟΕΛ με καλή παρουσία στη Σλοβενία την άλλη βδομάδα μπορεί να ελπίζει στην πρόκριση.

Οι γαλαζοκίτρινοι άξιζαν τη νίκη, καθώς ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ωστόσο ατύχησαν στην τελική προσπάθεια καθώς είχαν ευκαιρίες για να κερδίσουν, ενώ αντιμετώπισαν και την εχθρική διαιτησία του Ουκρανού Σέργκι Μπόικο, που δεν σφύριξε πέναλτι στην ανατροπή του Μπούντιμιρ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Πολύ καλή η εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ στο πρώτο ημίχρονο, καθώς επέβαλε τον ρυθμό του και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Ισμαήλ Γκονσάλβες στο 20'. O Πορτογάλος επιθετικός κατέβασε ιδανικά την μπάλα εντός περιοχής, και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Στην συνέχεια έλεγξε τον ρυθμό, δίχως να απειληθεί από την Μάριμπορ.

Ωστόσο, στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές του Πάουλο Σέρτζιο έριξαν τον ρυθμό τους και έδωσε την ευκαιρία στην Μάριμπορ να γίνει επικίνδυνη και να ισοφαρίσει με γκολ του Μάρκο Ταβάρες με κεφαλιά. Στα τελευταία λεπτά, οι γαλαζοκίτρινοι αντέδρασαν και θα μπορούσαν να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως υστέρησαν στην τελική προσπάθεια, κυρίως στην φάση του Αλωνεύτη στο 81'.

LIVE
* Τέλος αναμέτρησης.

90+3' ΑΠΟΕΛ
 - Οι γαλαζοκίτρινοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Μπούντιμιρ ο οποίος όμως δέχθηκε  κίτρινη κάρτα. Υπήρξε παράβαση και κράτημα στον Κροάτη επιθετικό από τον Πότοκαρ.

81' ΑΠΟΕΛ - Μεγάλη ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ, με τον Σέρτζιο να δίνει έτοιμο γκολ στον Αλωνεύτη, που σε κενή εστία την έστειλε πάνω από τα δοκάρια.

76' ΑΠΟΕΛ - Ο Αμορίν από κοντά δεν μπορεί να σκοράρει, με την μπάλα να κοντράρει σε αντίπαλο αμυντικό και να απομακρύνεται.

72' Μάριμπορ - 
Παράλληλη μπαλιά του Ιμπραΐμι στον Ταβάρες, όμως η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία του Πάρντο.

64' Μάριμπορ - ΓΚΟΛ. 
O Ταβάρες με κοντινή κεφαλιά μετά από σέντρα του Ραίτσεβιτς έκανε το 1-1.

* Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

* Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

41' ΑΠΟΕΛ - 
Καλός συνδυασμός Γκονσάλβες-Χαραλαμπίδης, σέντρα του Αλεξάνδρου στον Μαντούκα, όμως ο Άρχους έδιωξε σε κόρνερ.

20' ΑΠΟΕΛ - ΓΚΟΟΟΛ. Σέντρα του Μοράις, ο 
Γκονσάλβες κατέβασε την μπάλα και με δυνατό σουτ εντός περιοχής άνοιξε το σκορ για τους γαλαζοκίτρινους.

12' ΑΠΟΕΛ - 
Δυνατό σουτ του Χαραλαμπίδη, όμως ο Χαντάνοβιτς έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

* Εναρξη αναμέτρησης.


ΑΠΟΕΛ (Πάουλο Σέρζιο): Πάρντο, Σέρτζιο, Ολιβέιρα, Αμορίν, Ντα Σίλβα (85' Μπενασούρ), Μοράις, Γκόμες, Χαραλαμπίδης (73' Μπούντιμιρ), Μαντούκα, Αλεξάνδρου (73' Αλωνεύτης), Γκονσάλβες.
Στον πάγκο: Χιώτης, Μπόρδα, Βινίσιους, Σωτηρίου.

Μάριμπορ (Άντε Κάτσιτς): Χαντάνοβιτς, Ραΐσεβιτς, Βίλερ, Άρχους, Φιλίποβιτς, Μίλετς, Ιμπραΐμι (73' Μέγιατς), Τσβιγιάνοβιτς, Ταβάρες (83' Πότοκαρ), Φάγιτς (65' Μεντί), Μπόχαρ.
Στον πάγκο: Πρίντιγκαρ, Ντεβρίσεβιτς, Μέρτελ, Τσίρνιτς.



ShootandGoal.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου