Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Oι καλύτερες στάσεις στο sex που σίγουρα δεν έχετε δοκιμάσει!


Μπορεί όπως έχουμε πει πολλές φορές στο sex να μετράει κυρίως η χημεία και φυσικά το πόσο θέλεις και ποθείς τον άλλο, αλλά όταν όλα αυτά είναι δεδομένα και τελοσπάντων έχουν εξασφαλιστεί, υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα τα οποία όσο να πεις είναι αρκετά σημαντικά για να γίνουν οι συνευρέσεις σας πιο ενδιαφέρουσες και καυτές. Για παράδειγμα, όσο κι αν θέλετε τον καλό σας και όσο κι αν τον αγαπάτε, αν στο sex κάνετε μία και μοναδική στάση, με αποτέλεσμα από ένα σημείο και μετά να κοντεύετε να κοιμηθείτε, σίγουρα η ιδέα του να βγείτε έξω με τις φίλες σας, μπορεί να φαντάζει πολύ πιο δελεαστική από μία βραδιά άκρως βαρετού και προβλεπόμενου sex. Το τι θα πρέπει να κάνετε είναι απλό: Πειραματισμός! Και όταν μιλάμε για πειραματισμό, ειδικά στο sex, τότε τα πράγματα είναι απλά. Δοκιμάστε νέες στάσεις οι οποίες θα δώσουν μία νέα πνοή και ανανέωση στις ερωτικές σας συνευρέσεις. Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποιες ιδιαίτερες και πρωτότυπες στάσεις, και μία δοκιμή θα σας πείσει!
1. Ιεραποστολική με κλειστά πόδια: Είναι η πιο διαδεδομένη στάση η οποία χαρίζει εγγυημένους οργασμούς μιας και επιτρέπει τέλεια διείσδυση και φυσικά την απαραίτητη τριβή στην κλειτορίδα. Αλλά βρε παιδιά, πάλι ιεραποστολικό; Αυτό που έχετε να κάνετε λοιπόν, επειδή σχεδόν τίποτα στη ζωή δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο, είναι να δημιουργήσετε μία μικρή παραλλαγή της στάσης αυτής. Δοκιμάστε να κλείσετε τα πόδια σας και ο παρτενέρ σας να τα ανοίξει. 'Ετσι, και πρόσωπο με πρόσωπο θα είστε, και ο καλός σας θα είναι λίγο πιο ξεκούραστος, και θα νιώσετε πιο έντονη την διείσδυση αφού θα αισθάνεστε τον κόλπο σας στενότερο. Για ακόμα πιο καυτές καταστάσεις, ζητήστε του να κολλήσει τα χέρια σας στο κρεβάτι, σαν να είστε αιχμάλωτή του, ενώ καλά θα κάνετε να έχετε κάπου εκεί κοντά ένα λιπαντικό γιατί η συγκεκριμένη στάση, μπορεί να γίνει από άκρως ευχάριστη, δυσάρεση μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα!
2. Aπό κουτάλι... πιρούνι: Η γνωστή στάση κουτάλι, είναι μία στάση αγαπησιάρικη, η οποία μπορεί να μην προσφέρει την απόλυτη ηδονή και φυσικά σκληρό sex, αλλά μπορεί να χρησιμεύσει για πιο sensual και αισθησιακές καταστάσεις. Ενώ λοιπόν με την κλασική μορφή της στάσης, ο παρτενέρ σας είναι σε θέση να σας αγκαλιάζει, να σας φιλάει και να χαιδεύει με το ένα του χέρι τα ευαίσθητά σας σημεία, με μία μικρή παραλλαγή, μπορείτε να πετύχετε πολύ πιο έντονα αποτελέσματα. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να μπλέξετε τα πόδια σας και από... κουτάλι να γίνετε... πιρούνι! Βάλτε λοιπόν τα πόδια σας ανάμεσα στα δικά του, κάτι που αυτομάτως θα επιτρέψει μεγαλύτερη και πιο έντονη διείσδυση. Για ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα, μπορείτε να μετακινήσετε το πόδι σας το οποίο βρίσκεται από πάνω και να το στερεώσετε σε ένα έπιπλο, έναν τοίχο ή ότι τελοσπάντων βρεθεί πρόχειρο! Εγγυμένα αποτελέσματα!
3. Το βατραχάκι: Αυτή είναι μία ιδαίτερη και πολύ αποτελεσματική παραλλαγή του cowgirl. Και ενώ στη στάση καουμπόισσα, εσείς είστε με γυρισμένη την πλάτη στον παρτενέρ σας και βάζετε, τιτάνια θα λέγαμε δύναμη σε μηρούς και γόνατα για να κάνετε το γνωστό πάνω κάτω, ο βάτραχος είναι κομματάκι πιο ξεκούραστος και αποτελεσματικός διότι εσείς στηρίζεστε στις πατούσες σας, όπως ακριβώς κάνατε τα βατραχάκια όταν είσασταν νήπιο, με αποτέλεσμα να είστε σε θέση να ελέγχετε περισσότερο τη διείσδυση. Για ακόμα πιο kinky καταστάσεις, ζητήστε του να γραπώσει τα οπίσθιά σας και να δώσει εκείνος τον ρυθμό και φυσικά την ένταση που θέλει. Χωρίς υπερβολή, μία στάση που θα ξετρελάνει και τους δυο σας.


Πηγή: http://www.queen.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου