Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Asteras Tripolis - PAOK 2-0 and bye bye Donis!!!

Ο Αστέρας Τρίπολης με δύο γκόλ του Ουσέρο στέρησε από τον ΠΑΟΚ την ευκαιρία να διεκδικήσει το Κύπελλο Ελλάδος. Ο Αστέρας Τρίπολης με κατοχή που έφτανε το 70% έκλεισε στα καρέ του τον δικέφαλο, ο οποίος προσπαθούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις αλλά μάταια.



Ο Δώνης έστησε τον ΠΑΟΚ αμυντικά, ποντάροντας στο γεγονός ότι ο Αστέρας θα ήταν αυτός που θα κυνηγούσε το γκολ. Δυστυχώς όμως φάνηκε αντάξιος των περιστάσεων, αγνοώντας τους ποιοτικούς επιθετικούς του Αστέρα αλλά και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε φέτος τον Αστέρα στη έδρα του.

Ο Δώνης έστησε τον ΠΑΟΚ με τρόπο που θύμιζε ομάδα του '80 και προσπαθούσε να απειλήσει τον Αστέρα με σέντρες που... ούτε την δευτέρα παρουσία δεν θα έφταναν στο βραχύσωμο Δημήτρη Σαλπιγγίδη εξαιτίας των πανύψηλων αμυντικών της ομάδας της Τρίπολης. Επίσης στα τελευταία λεπτά έκανε αλλαγή τον πιο ποιοτικό μέσο που διαθέτει ο ΠΑΟΚ, του Ρουμάνο Λαζάρ για να περάσει τον αμυντικογενή Φωτάκη από τη στιγμή που ο δικέφαλος καιγόταν για το γκολ.

Επίσης ο Δώνης άργησε να βάλει τον Ολίσε στο παιχνίδι, γεγονός που θα έκανε πιο επιθετική την ομάδα, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να βράζουν και να βρίζουν τον Έλληνα προπονητή.

Είναι γεγονός ότι τα λάθη του αγώνα στο παιχνίδι με τον Αστέρα ήταν εγκληματικά αλλά και οι παίκτες του δικεφάλου ήταν κατώτεροι των περιστάσεων. Ο Αστέρας ήταν καλύτερος και δίκαια πήρε την πρόκριση, όπου θα προσπαθήσει να κερδίσει τον Ολυμπιακό και να στεφθεί κυπελλούχος Ελλάδας.

Μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από το Κύπελλο που ήταν ο μεγάλος στόχος του δικεφάλου, νομίζω ότι ο Γιώργος Δώνης μετράει μέρες στο δικέφαλο αφού όταν είσαι προπονητής που παίρνεις σημαντικές αποφάσεις όπως η απομάκρυνση του Γκαρσία, πρέπει να είσαι σε θέση να τις δικαιολογείς και ο Δώνης σήμερα δεν δικαιολόγησε καθόλου τις αποφάσεις του...

Άλλο ένα Κύπελλο χάθηκε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου