Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Αλήθεια ή Φήμες? Rooney στην Pari, Falcao στην United, Hernandez στην Atletico..

rfh    Το καλοκαίρι έρχεται και η μεταγραφές όπως κάθε χρονιά πολλές. Κάποιες όχι τόσο χρηματικά δαπανηρές και κάποιες άλλες ναι. Κάθε χρόνο ακούγονται πολλά, σχέσεις προπονητών με παίχτες που θα φύγουν, απόδοση παικτών που δεν αντανακλά στο μισθό τους όπως και το πιστεύω του παίχτη να δοκιμάσει τον εαυτό του σε άλλο επίπεδο.


Όλα αυτά δημιουργούν τις φήμες και φυσικά έρχονται σε εμάς διάφορα δεδομένα και σύμφωνα με την αντίληψη του καθενός βγαίνει το ανάλογο αποτέλεσμα. Οι φήμες σωστά λένε ή απλά είναι φήμες.
Βασισμένοι σε γεγονότα και την πορεία των παιχτών θα αναλύσουμε όσο μπορούμε τους Wayne Rooney, Hernandez (Chicharito) και την μηχανή του γκολ Radamel Falcao.
O Rooney με πράξεις του παρελθόντος φαίνεται πως πάγωσε σε κάποιο βαθμό τις σχέσεις του με τον Sir και η απόδοση του στο γήπεδο αν και είναι πολύ καλή δεν μας θυμίζει με τίποτα τον νεαρό παίχτη που ήρθε από την Everton. Μάλλον είναι ο κατάλληλος καιρός για να τον εξαργύρωση η United και στα σχεδόν 28 του χρόνια να εισπράξει κάποιο σεβαστό ποσό για τα περαιτέρω . Το “back up” του Ferguson είναι ο Van Persie που είναι σε εξαιρετική φόρμα μαζί με του νεαρούς Welbeck και Hernandez που εξελίσσονται σε πολύ καλούς επιθετικούς. Mε αυτή τη σκέψη και την αποφυγή του να πωλήσουν τον Rooney σε αντιπάλους (και πιο συγκεκριμένα την City) ο πιο λογικός σταθμός που μπορεί να τον ανταμείψει με ένα ικανοποιητικό συμβόλαιο είναι η PSG.  Με κάποια λεφτά στην τσέπη οι κόκκινοι διάβολοι μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για το Falcao. H Αtletico που δεν θέλει με τίποτα να τον δώσει στους αιώνιους εχθρούς της, Real που περιμένει σαν γεράκι, θα μπορούσε να δεχτεί κάποια πρόταση αλλά δεδομένου ότι η προσφορά θα είναι καλή. Έτσι δίνοντας τον Hernandez (ο οποίος θέλει να πάρει παιχνίδια πάνω του και λόγω της εισόδου του Van Persie και καλών εμφανίσεων του Welbeck τα στερείται) και ένα καλό ποσό βγαίνουν και οι δύο κερδισμένοι με τον Hernandez να δίνει ελπίδες στους οπαδούς της Atletico για μελλοντικές επιτυχίες.


Αποτέλεσμα των όλων αυτών είναι οι φήμες που φέρουν τα πιο πάνω ονόματα στο μεταγραφικό χώρο. Εικασίες ή όχι αξίζουν συζήτηση.

πηγή: http://easyfootball4you.com/rooneyfalcaohernandez/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου