Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Μπενφίκα – Γιουβέντους (2-1)

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Μπενφίκα – Γιουβέντους (2-1)

Θα μπορούσε να είναι το ζευγάρι του τελικού. Αλλά, δεν είναι. Είναι ημιτελικά. Και στο πρώτο ματς των δύο ομάδων, η Μπενφίκα βγήκε νικήτρια κόντρα στην Μπενφίκα με σκορ 2-1, αποκτώντας προβάδισμα πρόκρισης για το… τρόπαιο. 



Σε μια εβδομάδα (01/05) η ρεβάνς στο Τορίνο, με τους «αετούς» να απειλούν… ανοιχτά τους «μπιανκονέρι» με αποκλεισμό, την ώρα που οι τελευταίοι θέλουν να σηκώσουν την κούπα στο «σπίτι» τους, όπου διεξάγεται ο φετινός τελικός του Europa League. 

Καλύτεροι οι Πορτογάλοι στο πρώτο μέρος, προηγήθηκαν με τον Γκαράι (2’), ανέβηκαν στο δεύτεροι οι Ιταλοί κι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Τέβες (73’), αλλά η τελευταία λέξη άνηκε στον Λίμα που με τρομερό γκολ στο 84’, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.  

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Άλμα πρόκρισης για Σεβίλλη


Η ομάδα της Ανδαλουσίας, μετά από ένα πρώτο 25λεπτο, όπου οι «νυχτερίδες» είχαν μπει καλύτερα στο παιχνίδι, πήραν προβάδισμα με γκολ οφσάιντ στο 33’, όταν ο Εμπιά, από φάουλ του Ράκιτιτς και κεφαλιά του Καρίσο, έκανε το 1-0 με τακουνάκι. Τρία λεπτά μετά ο Μπάκα, μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Βιτόλο έκανε το 2-0. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου