Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Κύπρος: Πρώην βαρυποινίτης κυκλοφορεί οπλισμένος στη Λεμεσό - Σε συναγερμό η αστυνομία!

Άφαντος ο Ονουφρίου - Κυκλοφορεί οπλισμένος (εικόνες)Λεμεσός: Σε συναγερμό έχει τεθεί η Αστυνομία Λεμεσού για εντοπισμό του πρώην βαρυποινίτη Ανδρέα Ονουφρίου, ο οποίος κυκλοφορεί κρατώντας έμφορτο στρατιωτικό τυφέκιο G3. 





Άνδρες του Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού πραγματοποίησαν το μεσημέρι επιχείρηση στο Fysko Lotus Plaza, στην περιοχή NAFI, όπου υπήρχαν υποψίες ότι κρύβεται ο Ονουφρίου, ωστόσο δεν εντοπίστηκε. Ελεύθεροι σκοπευτές βρίσκονται και σε αρκετά σημεία της Λεμεσού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ραδιόφωνο του ΡΙΚ, ο Ονουφρίου κατάφερε να δφιαφύγει με διπλοκάμπινο όχημα. Ο πρώην κατάδικος, ο οποίος φορά τζιν παντελόνι και μαύρο σακάκι και ενδεχομένως καπέλο και κουκούλα, κυκλοφορεί από το πρωί με ένα έμφορτο G3, με το οποίο πυροβόλησε το πρωί για εκφοβισμό αστυνομικών. 

Οι αστυνομικοί είχαν μεταβεί το πρωί στο διαμέρισμά του, στον Κάψαλο, προκειμένου να διερευνήσουν πληροφορίες για ύπαρξη βαρύ οπλισμού και χρημάτων προϊόν ληστειών στο διαμέρισμα του υπόπτου. 

Ο 63χρονος άνοιξε την πόρτα και πυροβόλησε στον αέρα και εκφοβισμό, ενώ ακολούθως διέφυγε πεζός. Η Αστυνομία προτρέπει το κοινό να είναι προσεκτικό καθώς ο δράστης θεωρείται επικίνδυνος, αφού μεταφέρει έμφορτο G3. Καλεί επίσης όποιον μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα 1460 ή 25805511. 

Ο Ανδρέας Ονουφρίου είχε καταδικαστεί το 1996 σε 18ετή φυλάκιση για απόπειρα δολοφονίας δικαστή στη Λεμεσό και αποφυλακίστηκε το 2008. Το 2012 η Αστυνομία τον κατονόμασε ως τον ηθικό αυτουργό του υπό διερεύνηση σχεδίου δολοφονίας του τότε Γενικού Εισαγγελέα, Πέτρου Κληρίδη. 

Πηγή: philenews 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου