Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Ιδού το πρώτο νόμιμα παντρεμένο τρίο -Οι τρεις Αμερικανίδες που ενώθηκαν με γάμο και περιμένουν το πρώτο τους παιδί [εικόνες]

Ιδού η νύφη. Και άλλη μια, και άλλη μια... Γνωρίστε το πρώτο τρίο, αποτελούμενο από γυναίκες, που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και σύντομα θα γευτούν τη μητρότητα.
Οι Doll, Kitten και Brynn όλες από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ παντρεύτηκαν τον περασμένο Αύγουστο και πλέον με τη μέθοδο της δωρεάς σπέρματος, η 27χρονη Kitter περιμένει κορίτσι το οποίο θα γεννηθεί τον Ιούλιο.

Ιδού το πρώτο νόμιμα παντρεμένο τρίο -Οι τρεις Αμερικανίδες που ενώθηκαν με γάμο και περιμένουν το πρώτο τους παιδί [εικόνες]Πρόκειται για το πρώτο, σε όλο τον κόσμο, νυμφευμένο τρίο! Η 34χρονη Brynn όπως λέει ελπίζει να κάνουν τρία παιδιά: «Πάντα κάναμε πλάκα ότι τα παιδιά δεν θα ξεπεράσουν σε αριθμό τους γονείς».

Οι τρεις γυναίκες αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης σε μια λαμπρή γαμήλια τελετή τον Αύγουστο του 2013. Στο ιερό τις συνόδεψαν οι πατεράδες τους, ενώ και οι τρεις γυναίκες φορούσαν νυφικό. Για το γάμο, οι νεαρές έπρεπε να συνεργαστούν με έναν εξειδικευμένο στο οικογενειακό δίκαιο δικηγόρο, προκειμένου να καλύψει τη γραφειοκρατία και η τελετή να θεωρηθεί νόμιμη.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου