Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Κύπρος: 38χρονος βίασε και ξυλοκόπησε μητέρα δύο παιδιών

Κτηνωδία: 38χρονος βίασε και ξυλοκόπησε μητέρα δύο παιδιών
Λεμεσός: Μπροστά σε μια κτηνωδία βρέθηκαν σήμερα οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης 37χρονης γυναίκας, αλλά και οι πολίτες που είδαν τη γυναίκα το πρωί να πηδά από το παράθυρο του πρώτου ορόφου πολυκατοικίας, σε μια προσπάθεια να γλιτώσει από τον 38χρονο δράστη. 




Η γυναίκα αναζήτησε καταφύγιο σε παρακείμενη ψησταριά, ενώ δεν έφερε ρούχα, αλλά ήταν τυλιγμένη μόνο με ένα σεντόνι Πολίτες ανέφεραν ότι πρώτη φορά είδαν άνθρωπο να βρίσκεται σε τόσο χάλια κατάσταση. 

Η γυναίκα είναι χτυπημένη από την κορυφή του κεφαλιού της, μέχρι τις άκρες των ποδιών της. Από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται ότι ο δράστης χρησιμοποίησε αυτοσχέδιο ξύλινο ρόπαλο, το οποίο βρέθηκε στη σκηνή. Μόλις οι πολίτες έδωσαν τις πρώτες βοήθειες  στη γυναίκα που αιμορραγούσε, κάλεσαν την Αστυνομία, η οποία πήγε στο διαμέρισμα του 38χρονου. Εκεί τον εντόπισε να προσπαθεί να καθαρίσει το δωμάτιό του από το αίμα και να εξαφανίσει τεκμήρια. Ο βασανιστής της γυναίκας είχε ήδη πετάξει τα ρούχα στα σκουπίδια. 

Παρουσιάστηκε ψύχραιμος ενώπιον των αστυνομικών και συνελήφθηκε. Την άτυχη γυναίκα η οποία κατάγεται από την Ουκρανία, εξέτασε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους, διαπιστώνοντας κακοποίηση.  Σύμφωνα με τον κ. Σοφοκλέους η γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, φέρει «πολλαπλές κακώσεις σε όλο της το σώμα, οι οποίες προκλήθηκαν από θλον όργανο». Νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού σε κατάσταση σοκ. Η Αστυνομία εξετάζει υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης.

 Η 37χρονη ανέφερε στους αστυνομικούς ανακριτές πως τις πρωινές ώρες επισκέφθηκε το διαμέρισμα του 38χρονου, που βρίσκεται στο μεσοπάτωμα πολυκατοικίας, στην οδό Αγίας Φυλάξεως στη Λεμεσό, μετά από ραντεβού που έκλεισαν για την αγοραπωλησία σκύλου. Ο ύποπτος, ο οποίος κατάγεται από τη Βουλγαρία, προβάλλει κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι επίσης διερευνώνται, όπως για το πόσες ώρες ήταν μέσα στο διαμέρισμα και για πόσες ώρες τη βασάνιζε. Σύμφωνα με πληροφορίες, εικάζεται ότι τα βασανιστήρια συνεχίζονταν για αρκετές ώρες. 

Πηγή: philenews 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου