Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Oλυμπιακέ ήθος εδίδαξες, ήθος εδιδάχθης!

Τελείωσε επιτέλους ο ημιτελικός ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό και βγήκαν όλοι να κράξουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Όλοι φαίνεται πως έχουν κοντή μνήμη!

Προβληματισμός και σκέψεις για αναβολή!



Έγινε λέει καθυστέρηση 1 ώρας γιατί πετάχτηκαν ψάρια στο πάγκο του Ολυμπιακού. Καλά τα ψάρια τα είδαν 5 λεπτά πριν αρχίσει ο αγώνας; Τόση ώρα που έκαναν προθέρμανση οι παίκτες δεν τα είδε κανένας; Δεν μύρισε σε κανένα ο γαύρος; Θυμήθηκαν όλοι 5 λεπτά πριν ξεκρινήσει ο αγώνας να διαμαρτυρηθούν. 



Διαμαρτυρήθηκε λεει ο κυρ Σαββας ότι κάηκε ο πάγκος του Ολυμπιακού... είδατε πουθενά εσεις καμένο πάγκο; Διαμαρτυρήθηκε ο κυρ Σάββας και για το άναμμα πυρσών... δηλαδή τι ήθελε να μην ανάβουν πυρσούς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ; Στο Καραϊσκάκη οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν ανάβουν πυρσούς; Στη Λεοφώρο δεν ανάβουν πυρσούς; ... ήμαρτον!!!

Βγήκαν οι δημοσιογραφίσκοι να κράξουν τον ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά των παικτών του και ξέχασαν τι έχουν κάνει οι παίκτες και ο κόσμος του Ολυμπιακού όλα αυτά τα χρόνια. Τι να πρωτοθυμηθούμε... το παιχνίδι στη Ριζούπολη με τον Παναθηναϊκό, το ξύλο που πέφτει από τους παίκτες του Ολυμπιακού σε άλλους ποδοσφαιριστές και δεν τιμωρείται κανένας; Το πέσιμο στο Σισσέ; Τον τελικό κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης; Και να θέλεις να ξεχάσεις δεν μπορείς διότι αυτά γίνονται κάθε χρόνο και ο κόσμος έπρεπε να ξεσπάσει! Και ο μοναδικός χώρος που μπορεί να ξεσπάσει κάποιος είναι το κάστρο της Τούμπας.

Ο Ολυμπιακός από τον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ πήγε να δείξει ποιος ελέγχει το σύστημα. Ενώ σκοράρει ο Αθανασιάδης και κάνει ότι πιο φυσιολογικό κάνει κάποιος που χάνει η ομάδα του, να τρέξει να τοποθετήσει την μπάλα στη σέντρα, πέφτουν τρείς παίκτες του Ολυμπιακού πάνω του κλωτσοκοπώντας τον και αντί να δεχθεί κάποιος από αυτούς κάρτα, έστω κίτρινη, τρώει κατάμουτρα ο Στοχ κόκκινη γιατι πήγε να προστατεύσει τον συμπαίκτη του! 

Ο διαιτητής Μάνταλος στο δεύτερο παιχνίδι όταν είδε ότι έχανε ο Ολυμπιακός σφύριζε συνεχώς ανόητα φάουλ γύρω γύρω από την περιοχή του ΠΑΟΚ για να σκοράρει ο Ολυμπιακός και να πάρει την πρόκριση, δεν σκέφτηκε τίποτα ακόμα και όταν ο Νάτχο τραυματίζεται και αντί να σταματήσει το παιχνίδι να δωθούν οι πρώτες βοήθειες στο Ισραηλινό δείχνει στους παίκτες του Ολυμπιακόυ να παίξουν γρήγορα για να μην πάει χαμένος ο χρόνος!!!!!

Ο Μανιάτης στη συνέχεια της φάσης βιάζεται να κάνει το πλάγιο και παρεμποδίζεται από τον Κατσουράνη δείχνωντας του ότι υπάρχει πάικτης πεσμένος στο έδαφος, μετά έπεσαν κάποια γαλλικά και του επιτέθηκε με μανία ο Μανιάτης χωρίς ο Κατσουράνης να κάνει κάποια κίνηση εναντίον. Η συνέχεια είναι γνωστή. Αργότερα δέχεται κόκκινη κάρτα ο Νάτχο επειδή... σπρώχθηκε από τον Μέγερι.

Είναι γεγονός ότι συνέβησαν αρκετά παρατράγουδα που έπρεπε να αποφευχθούν. Όμως οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρήκαν την ευκαιρία να ξεσπάσουν και να πάρουν μια σημαντική πρόκριση στο τελικό Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός αν και ήταν η καλύτερη με διαφορά ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα έχασε τα αυγά και τα πασχάλια μετά την πώληση του Μήτρογλου και του Βαϊς διότι δεν έφερε άξιους αντικαταστάτες. Και δεν έχασε μόνο την ευκαιρία για ένα ακόμα ένα Ντάμπλ, έχασε την ευκαιρία να γράψει ιστορία με μια πρόκριση επι της Μάντσεστερ Γιουνάιτετ.

Όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι που τόσα χρόνια συντηρούν το σύστημα βρήκαν την ευκαιρία να κράξουν... ντροπή τους!

Ευτυχώς υπάρχουν και άλλοι συναδέλφοι που έχουν την ίδια άποψη με εμάς. Διαβάστε στο contra.gr ένα εκπληκτικό άρθρο και θα καταλάβετε (Διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ)

Για την προσπάθεια εμπρησμού του μαγαζιού του Τζαβέλλα στο οποίο βρισκόταν μέσα η μητέρα του δεν είπε κανένας τίποτα (Διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ)

Oλυμπιακέ ήθος εδίδαξες, ήθος εδιδάχθης! 

365days-2blog.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου