Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ενας σύγχρονος νίντζα που μάχεται το κακό -Το πρωί θυρωρός και το βράδυ σκληρός τιμωρός [εικόνες]


«Μπορεί να ήμουν νίντζα στην προηγούμενη ζωή μου», λέει ο σταυροφόρος από το ... Weymouth της Βρετανίας. Πατέρας δύο παιδιών, ο 35χρονος περιφέρεται στους δρόμους της γενετειράς του για την προστασία των αδύναμων και των αθώων.




Ο Ken Andre, που εργάζεται ως θυρωρός, θεωρείται ως ο μοναδικός νίντζα του Ηνωμένου Βασιλείου και δρα υπό το όνομα «shadow («Σκιά»). Οπως γράφει η dailymail, ο 35χρονος βοηθά κυρίως ανθρώπους που βρίσκονται σε οριακό σημείο, όπως εκείνους που ετοιμάζονται να βάλουν τέλος στη ζωή τους. Ο ίδιος όχι μόνο ασπάζεται τη φιλοσοφία των νίντζα, αλλά ντύνεται και όπως αυτοί. Με τη χαρακτηριστική στολή των θρυλικών Ιαπώνων πολεμιστών ο πατέρας δυο παιδιών, αποτελεί το χειρότερο εφιάλτη των κακοποιών.

Ο εκκεντρικός θυρωρός βάζει τον εαυτό του ανάμεσα στα πιο «άσχημα» στοιχεία της κοινωνίας και όλων των υπόλοιπων, χωρίς φόβο αλλά με πάθος. Ο ίδιος εξασκείται στις πολεμικές τέχνες τα τελευταία 25 χρόνια και αναφέρει ότι είναι το πεπρωμένο του αυτό που κάνει. «Θέλω να εμπνεύσω τους ανθρώπους στο να ζουν με τον τρόπο που επιθυμούν. Αν το κάνω τότε είμαι ευγνώμων και συνεχίζω».





 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου